Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy rajtam kívül, hogy a külseje miatt soha sem fog párt találni magának?
,,Próbáld már beleélni magam egy kicsit az én helyzetembe"
Nem fogom, én heti 5x 1 órát sportolok és igényesen öltözködöm, szóval teszek a külsőmért, nem úgy mint te. Nem foglak sajnálni, mert mindenki a saját sorsáért felelős. Te tehetsz arról, hogy itt tarthatsz, bár ezt tagadod könnyű másra kenni és sírni. Még mindig nem árultad el mit akarsz elérni a hű de fontos kérdéseddel, tenni nem akarsz semmiféleképpen semmit se, innentől kezdve nincs értelme. Megértést itt nem találsz!
... és együttérzést sem.
Pszichológus, az kéne neked!
Jól van emberek, ide sem kell írni többet, ez vagy provokál, vagy sajnáltatja magát, ennél tovább nem pörög az a csökött agya.
Ahogy sejtettem jött a magyarázkodás, a tetejébe pont olyan, amire számítottam, legközelebb így legyen lottóötösöm.
Hiába játszod a szörnybe zárt poétát, mert egyrészt krvára nem megy, másrészt ezzel csak azt erősíted meg magadban, hogy az értéked egész pontosan 0, amivel nem is vitatkoznék, meg szerintem senki sem, csak éppen te képzeled magad többnek másnál. Azt hiszed mindenki egy felszínes lény, aki csak a külsővel törődik. Nagyon nem tévedsz, de mivel gondolom a facebooknál tovább nem mentél tovább ismerkedés terén, így nem is csoda, hogy ilyen elcseszett a mentalitásod. Te szépen elüldögélsz a légpárnást megszégyenítő seggeden egész nap a monitor előtt és büszkén hiszed, hogy te mindenki másnál többet érsz és vígan sajnáltatod magad a Gyakorin.
Igen, most épp azt csinálom, amit te akarsz, feleslegesen koptatom a gombjaimat, reagálok az egyértelműen provokatív szarodra.
Légy boldog, elvettél tőlem 2 és fél percet.
Te nem kérdéseket teszel fel hanem folyamatosan sajnáltatod magad minden nap....szánalom és ilyet ritkán mondok férfira, ja nem bocs kisfiúra. Mitől jobb ha mindennap 6-7 ilyen kérdésben provokálod a népet ? Azt mondod úgy sem segítene rajtad semmi, akkor mi mit kezdjünk veled ? Mi értelme?
19/N
22: Nekem genetikailag van rettenetesen ocsmány külsőm. És amúgy tettem is érte, hogy jól nézzek ki. Ezt is már ezerszer leírtam, de nem mentem vele semmire, csak arra, hogy depressziós lettem, ami még tovább rontotta a külsőmet, és tönkretette az egészségem. Szóval tapasztalatból tudom, hogy aki ilyen fertelmesen ocsmány, azon nem segít semmi. De látom nincs benned empatikus készség. Mindegy.
23: Nem keresek együttérzést. És nincsen szükségem pszichológusra sem, ugyanis semmi bajom, hála a kérdéseknek. Gondoljátok csak végig, ha nem megerőltető számotokra. Fontosak a válaszok is, de fontosabbak a kérdések. Tényleg, ha megpróbáljátok végiggondolni, akkor rájöttök.
24: Az agyam köszöni szépen, de remekül megvan. Bár ha hihetünk a modern kutatások által is igazolt ősrégi mondásnak, valószínűleg inkább te szenvedsz etéren komolyabb hiányosságokkal.
0, ugyan már. Az én értékeim legalábbis a külső tekintetében igencsak negatív tartományban mozgolódnak. Örülnék annak, ha legalább 0 lenne az értékem. Nem képzelem tehát magam többnek, hanem én az emberiség söpredékének tartom magam, egy gennyes kelésnek az emberiség szövetében. Egész egyszerűen a külsőm tekintetében. Ezt pedig minden alkalommal igazolni is látom, amikor próbálkozom a lányoknál, amelyek mindenre kiterjednek, csak a facebook-ra nem. Ugyanis nem vagyok regisztrálva egy közösségi oldalon sem. Viszont élőben már rengetegszer próbálkoztam lányoknál, és mindig negatív eredményeket kaptam. Hetente legalább egyszer el szoktam játszani olyat is, hogy az összes szembejövőre rámosolygok. Kivétel nélkül mindenkinek undor ül ki az arcára. Ennyire vagyok visszataszító. Kíváncsi vagyok, te meddig bírnád így az életet. Csak költői kérdés volt, nem kell ám rá válaszolni, mert még megerőltetnéd az agyad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!