Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztál már valakivel személyesen, akit innen ismertél meg?
Figyelt kérdés
Melyik kategóriában és milyen kérdésnél ismerkedtetek meg?2013. máj. 25. 21:36
11/17 anonim válasza:
Nem az volt a gond,hanem a távolság. Én meg közbe elkezdtem "kicsapongó" életet élni és találtam mást.
12/17 anonim válasza:
Igen. Ebben a kategóriában, egyikük ki volt bukva, aztán én voltam kibukva, akkor írt rám a másik. Aztán egy félreértésből a harmadik, amiből szintén alakult valami, utána a negyedik szintén, mint az első...
14/17 anonim válasza:
Amúgy június 8-án itteni chat tali lesz
16/17 anonim válasza:
igen, ebből a kategóriából, a kérdéseket már nem tudom, de a legtöbb nem jött be
17/17 anonim válasza:
Igen, ebből a kategóriából, de egy masszőrsrácot kivéve a többi katasztrófa volt. Ő viszont intelligens, vidám, közvetlen és helyes is, szóval jó pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!