Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövérnek vagy teltnek számítok ezzel a test alkattal?
2013. máj. 24. 14:50
41/54 A kérdező kommentje:
Am csak félek hogy akkor meg az arcomat kezdenék el fikázni... :) ink üziben küldöm :)
2013. máj. 24. 15:56
42/54 anonim válasza:
Télen mit hordjon, ha nem farmert? Azért ne melegítőben küldjétek már suliba.
Fényképezkedés előtt meg szerintem vedd ki a telefont a zsebedből, mert valóban ront az összhatáson.
43/54 anonim válasza:
Hát szemből is ugyanaz a véleményem, egyébként nem vagyok 190 cm,11 kiló, de szülés után is jobb alakom volt mint neked.És ha nem bírod a kritikát ne tegyél fel ilyen kérdést, nem lehetsz mindenkinek az ideálja, mint ahogy én sem, ezt el kell fogadni és legyen több önbizalmad, mert így elég gáz vagy.Hány éves vagy egyébként? Mert ha most nem feszesítesz egy kicsit, akkor 1-2 gyerek után már nem mersz majd ide se képet kirakni!!!
44/54 anonim válasza:
Ja, és az irományaid alapján nem tudod magad ilyennek elfogadni, mások véleményére hagyatkozol, úgyhogy ezek szerint nem érzed jól magad a bőrödben.
45/54 anonim válasza:
Tök átlagos.A telt nem itt kezdődik.
46/54 anonim válasza:
soha nem értettem h ez a salátán felhízlalt mai lány fiatalok miért hiszik magukat túlsúlyosnak, mikor a szél elfújná őket.
47/54 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér semmiképp. Teljesen rendben van az alakod.
48/54 anonim válasza:
Picit talán tornázhatsz, de szemből máris jobb a kép. A satírozás mögött pedig bájos arc lapulhat :)
49/54 anonim válasza:
Arccal lenne az igazi, de ami látszik, az rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!