Szerintetek a testem kövérnek számít? (képpel) 17/F
Figyelt kérdés
Kép címe: [link]
Testesebb maci formám volt, 2 éve elkezdtem tornázni (súlyzós edzés- gyúrás, futás, gimnasztika) és alakult a testem. Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen pozícióban a "kövér" kategóriába tartozhatok még? Ha nem akkor milyenbe? Írnál véleményt a testemről?
Köszi a válaszokat előre is, minden véleményezőnek menni fog a zöld kezecske!
2013. febr. 18. 22:32
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, teljesen normális a testalkatod, inkább egy kicsit puha, de abból sem a vészes fajtából. Szóval fogyókúráznod nem kell semmiképpen sem (bár nem is írtad, hogy azt tetted volna), de csak így tovább a tornával. Abszolút férfias, semmiképpen sem macis az alakod.
2/11 Mirk válasza:
Szerintem nem vagy kövér.
Van még zsír a hasadon, de nem vészes.
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér.
látszik, hogy szoktál tornázni, gyúrni főleg a karodnál és az oldaladnál
folytasd tovább ugyanígy
4/11 anonim válasza:
nekem pont az ilyenek jönnek be. tartsd így! ;)
5/11 anonim válasza:
nem kövér,de magas a testzsír a korodhoz képest.
6/11 anonim válasza:
mellre és hasra gyúrhatnál kicsit (nem kell kockának lennie csak feszesedjen), de egyáltalán nem vagy kövér
8/11 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de igen, ahogy írták, zsíros.
Normális étkezés és további sport, persze ez már a te döntésed!
9/11 anonim válasza:
Szerintem nem vagy az, csak egy kis felesleg van rajtad :)
Nekem amúgy nagyon tetszik :$
L/15
10/11 anonim válasza:
Nekem ez nem tetszik.Ha még ledolgoznád azt a felesleget tetszene.;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!