Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kövérnek vagy teltnek számítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövérnek vagy teltnek számítok ezzel a test alkattal?

Figyelt kérdés

[link]

(bocs ha nem tudok jól linkelni) :D

2013. máj. 24. 14:50
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
94%
Nekem leginkább az arcod tetszik, ritkaság az ilyen arcú lány.
2013. máj. 24. 14:54
 12/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm,most kicsit feljebb ment az önbizalmam :) nagyon erős önbizalom hiányom van,a suliban is mindig azzal csesztetnek hogy dagadt disznó vagyok... :)
2013. máj. 24. 14:55
 13/54 anonim ***** válasza:
100%

Te képzavarban szenvedsz, fogalmad nincs amit kérdezel, az milyen testalkat

szóval semelyik, N

2013. máj. 24. 14:56
 14/54 A kérdező kommentje:
Jólvan most nem akartam a "pofámat" mutogatni,az alkatom miatt írtam ki ezt a kérdést. ;)
 15/54 anonim ***** válasza:
86%

nagyon bejön a pofid, olyan krix krax, és fehér meg minden..#ĐĐĐĐ

nem vagy kövér, csak husis.

a pasik 70% ának ez jön be. én nemtartozok közéjük, csaka vékony lányokat preferálom.

De amit ajánlok, hogy sportolj!

lényegében bármit ami megmozgatja a testet is. tehát NE asztaliteniszt, meg sakkot...-_-

futás, bicikli, kosár, röplabda, aerobik, jóga, úszás, tempós séta stb

figyelj a kajára, ne egyl mindig a mekiben. és kerüld a zsíros ételeket, kevés kenyeret fogyassz, és sok zöldséget ;)

16/54 anonim ***** válasza:
6%
9#: még jó, hogy f@sz jut, gyökér, mivel lány vagyok, de úgy látom neked is csak az jut!!!!Azért mert neked a husis jön be, attól még ezen a lányon van vagy 6-8 kg ledolgozandó, mert ránézésre löttyedt a combja,meg a hasa.
2013. máj. 24. 15:00
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Átlagosnak számítasz ezzel a testalkattal.
2013. máj. 24. 15:04
 18/54 anonim ***** válasza:
14%
igen átlagosnak és az átlagos magyar túlsúlyos és nem sportol, csak zabál, meg tv-zik.
2013. máj. 24. 15:06
 19/54 anonim ***** válasza:
Átlagos. De irtó pici cicikhez vastag a combod, így elég amorf lehetsz pucéran.
2013. máj. 24. 15:06
 20/54 A kérdező kommentje:

Hát "szandrus88" kösz szépen! -.-"

Arról én nem tehetek hogy te élő csontváz vagy,olyan pl 190 cm magasan 11 kiló....Hm?Jah igen!

Nagyon szépen köszönöm azoknak akik szerint jó alakom van vagy átlagos ez sokat segített :)

Hát am meg nem elég hogy a suliban is cseszegetnek b*zmeg jössz te is...azt kívánom hogy egy férfinak se kelljél soha! ;)

2013. máj. 24. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!