Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövérnek vagy teltnek számítok ezzel a test alkattal?
2013. máj. 24. 14:50
23/54 anonim válasza:
Változott a véleményem eddig átlagos voltál most már átlagon aluli. Mi ez a stílus? Ha nem bírod a kritikát ne tegyél fel kérdést.
24/54 A kérdező kommentje:
A "főrugással" csak viccelődtem :D hehe :D de megtenném...utálom amikor nem lehet normálisan megmondani a pl negatív véleményt hanem bele kell kötni a másikba...Miért nem lehet normálisan megmondani?Az egyik válaszoló legalább finoman írta le hogy kicsit mozognom kéne vagy már nemtom,na de legalább kúltúrált ember módjára!Akkor egyesek miért nem tudják? :(
2013. máj. 24. 15:14
25/54 anonim válasza:
Minek jöttél ide, ha nem bírod elviselni a kritikát, és csak a kis önbizalmacskádat akarod feltornázni? :D
Nagyon éretlen, szánalmas taktika, hogy képpakolászással egybekötött sajnáltatással összeharácsolt pozitív véleményekre akarod építeni az önbizalmad.
Egy érett, intelligens, erős ember a saját megítélésére, és az építőjellegű kritikákra ad, és nem abban látja a megoldást, hogy dicsértetni magát, hanem tesz azért, hogy elégedett legyen magával.
Az meg, hogy mennyire bunkón írtál, megérne egy külön misét.
Amúgy nem vagy kifejezzen kövér, de átlagos/karcsú sem, az alakod pedig kifejezetten amorf, amőba, főleg a felsőtested.
26/54 A kérdező kommentje:
Bocs...am teszek is érte hogy "jól nézzek ki"..am emg csak hülyültem azzal :)
2013. máj. 24. 15:24
27/54 anonim válasza:
Jó, ha még az uccsó kommented nem is nézzük, már a #20-as komid is kritikán aluli volt. Az pedig elég komolynak tűnt.
28/54 A kérdező kommentje:
Jólvan,miért nem lehet normálisan és finoman mármint nem kötöszködően meg lenézően megmondani a negatív véleményt?Szerintem senkinek se esne jól,ha nem ártott semmit se egy személynek a véleményét normálisan kéri,erre az meg bunkó állat módjára lenézi a másikat...vagy igen?neked jól esne?
2013. máj. 24. 15:30
29/54 anonim válasza:
Szerintem picit fogyhatnál, de azt sem feltétlenül, kéne egy kép szemből, meg hátulról is, hogy mennyire széles a csípőd, stb stb De a hajadat már most megzabáltam, hosszú szőkésbarna forever! ;) Elég jó és nőies csajnak tűnsz, egy hasonló lányba vagyok szerelmes jelenleg, szóval nekem eléggé bejön amit látok. 26F
30/54 anonim válasza:
Az alakod jó, a stílus meg most nem volt kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!