Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem képesek megérteni, hogy kegyetlenül nyomasztó manapság hímneműnek lenni?

Figyelt kérdés

Sokszor leoltják itt a lányok a fiúkat, hogy miért nem kapják össze magukat, ahelyett, hogy siránkoznak?

De ha egyszer is belegondolnának, némi empátiával rájöhetnének, hogy nagyon kilátástalan a helyzete manapság sok srácnak. Eleve nekik kell állandóan bizonyítani. Kezdeményezni, megkeresni a megfelelő módszert a lány helyes megközelítésére, hogy az ne kezdjen el pánikolni és menekülni. Ha bunkó a lány, neki kell higgadtan kezelnie az egész helyzetet.bevállalni a rizikót, hogy megszólít valakit, akinek még tetszik is a figyelem, csak elfelejt szólni róla, hogy 5 perccel később megjelenik egy dühöngő, nagydarab figura, aki balhézni kezd, amiért kikezdett a barátnőjével.

Továbbá ott vannak a lehetetlen elvárások is. Kőkemény személyiség, határtalan önbizalom. Stabil egzisztencia, gyakran saját autó birtoklása. Határozatlansági, gyengeségi és döntésképtelenségi tilalom. Gondolatolvasási képesség, óriási türelem és természetesen zéró hibázási lehetőség minden esetben.

Továbbá nem kapható szex, csak akkor, ha megvannak a megfelelő képességek, egyéb esetekben beláthatatlan távolba vész az is; nem pedig 5 perc alatt összehozható, akár teljesen átlagos külsővel és belsővel is.

Azonkívül manapság olyan érzése van az embernek, mintha legalább 10 X annyi férfi lenne, mint nő-ha valakinek udvarolni kezd, arra biztosan legalább egy-két másik fickó is pályázik, a jobbaknál meg tucatnyi.

Szóval mindezeket figyelembe véve is lenézik a srácokat vagy felülkerekedik a józan ész?

2013. máj. 19. 11:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:
66%
Akkor olvasd el még egyszer, mit írtam. Kettőnk közül szerintem neked vannak szövegértési problémáid. Nekem nem azzal van bajom, hogy szexeltek. Távolról sem. Inkább azzal, hogy akiket bírálsz srácokat, nos a leírás alapján a te párod is olyan. Egy olyan FÉRFI, akire a neten bukkantál rá és aki nem élőben kezdeményezett. Érted már? Van erre egy jó kis mondás: Bort iszik és vizet prédikál. Én nem kezdeményezek interneten és szerintem a kérdező sem, bár ezt majd ő megerősíti vagy cáfolja. Egyébként én is felnéztem a lányokra, de inkább nem mondom el, mit gondolok a legtöbbről.
2013. máj. 19. 14:22
 52/116 A kérdező kommentje:

68 %, 14.06

Ez azért van szerintem, mert lányként bőven elég a külsejük, nem kell a belsőjüket fejleszteni. Épp ezért sokan szellemileg eléggé butácskák lesznek, azért reagálnak így.

2013. máj. 19. 14:23
 53/116 anonim ***** válasza:
A páromnak nem nyomasztó, a többi pasi meg nem érdekel.
2013. máj. 19. 14:27
 54/116 A kérdező kommentje:
De igen, 87 %, neten sokkal többet kezdeményeztem. Élőben voltak már nagyon durva tapasztalataim, főleg ezért. Tapasztaltam már sokfélét: Volt olyan például, hogy a kiszemelt lányt mindenki csak megdugni akarta vagy szeretőnek. Én barátnőnek szerettem volna, de amikor megtudta, csak egy szájhúzással reagált. Ez csak egy példa volt.
2013. máj. 19. 14:27
 55/116 anonim ***** válasza:
ez a baj hogy tök értelmes témákat hozok fel de szinte már mindenről hajlandó vagyok beszélgetni hardcore női dolgokról is, és többségében ilyen smile-kat vagy egyszavasokat kapok vissza
2013. máj. 19. 14:28
 56/116 A kérdező kommentje:

"A páromnak nem nyomasztó, a többi pasi meg nem érdekel."

Amikor barátnője van az embernek, minden sokkal másabb lesz.

2013. máj. 19. 14:29
 57/116 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Nem vagy soviniszta, csak el kell fogadni bizonyos dolgokat. Pl. Nagyon helyes a meglátásod, mi is szeretjük a szexet é smi is be szoktunk zsongva lenni (ezt de összefogalmaztam...), de akkor erre olyan partner kell, aki nem csak ezt akarja, mert aki csak ezt akarja és direkt ezt keresi, azt nagyvalószínűséggel nem fogja érdekelni, hogy a másiknak is jó legyen. Arról a kettősmércéről ne is beszéljünk, ha egy lány nyíltan felvállalja, hogy szereti a szexet, máris ráakasztják a rib.anc jelzőt, mert nehogymár, mit képzel magáról, hogy vannak igényei.

És igen, kell némi bizalom, hogy tudjunk beszélni akár a szexről is, mint olyanról, egy idegennel én sem szívesen beszélem meg.

A miértnemlehetismerkednis kérdésre a válaszom pedig az, hogy itt én sem ismerkedem. Adok tanácsokat meg ilyenek, de ez nem az az oldal, nem igazán erre lett kitalálva, bár most lett egy ilyen topic is, aki azt szeretné, annak gondolom ott lehet., Ha kapcsolatban vagyok, akkor meg végképp fölösleges számomra.

A kifogásokra meg csak annyit, hogy nektek pedig arra van mindig kifogásotok, hogy miért nem magatokban keresitek az esetleges hibákat. Erre én is tudok linkelni innen kérdést. Szeretnéd?

2013. máj. 19. 14:30
 58/116 A kérdező kommentje:

"hardcore női dolgokról is,"

Mire gondolsz, pl. divat, celebek, egyéb?

2013. máj. 19. 14:31
 59/116 anonim ***** válasza:
76%

Akkor olvasd el még egyszer, mit írtam. Kettőnk közül szerintem neked vannak szövegértési problémáid. Nekem nem azzal van bajom, hogy szexeltek. Távolról sem. Inkább azzal, hogy akiket bírálsz srácokat, nos a leírás alapján a te párod is olyan.

-Távolról sem olyan.

Egy olyan FÉRFI, akire a neten bukkantál rá és aki nem élőben kezdeményezett. Érted már?

-Én értem, te nem érted, hogy ezt élőben is megtette volna, ha lett volna rá módja, ami nem volt, mert nem egy városban lakunk. Ha így lenne, vagy összefutottunk volna korábban rendezvényeken, akkor simán megtette volna.

Van erre egy jó kis mondás: Bort iszik és vizet prédikál.

-Azt másra mondják, de nem gond.

Én nem kezdeményezek interneten és szerintem a kérdező sem, bár ezt majd ő megerősíti vagy cáfolja. Egyébként én is felnéztem a lányokra, de inkább nem mondom el, mit gondolok a legtöbbről.

-Én meg senkire se néztem föl, mert nem lehet.

2013. máj. 19. 14:33
 60/116 anonim ***** válasza:
igen szeretném, én megtaláltam magamban a "hibákat", mérlegeltem és tudom hogy min lehet és min érdemes változtatni, már nem csajozok, nem gyűlölök, nem szeretek, csak külső szemlélő lettem, figyelek, tanulmányozok, kisérletezem
2013. máj. 19. 14:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!