Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem képesek megérteni, hogy kegyetlenül nyomasztó manapság hímneműnek lenni?

Figyelt kérdés

Sokszor leoltják itt a lányok a fiúkat, hogy miért nem kapják össze magukat, ahelyett, hogy siránkoznak?

De ha egyszer is belegondolnának, némi empátiával rájöhetnének, hogy nagyon kilátástalan a helyzete manapság sok srácnak. Eleve nekik kell állandóan bizonyítani. Kezdeményezni, megkeresni a megfelelő módszert a lány helyes megközelítésére, hogy az ne kezdjen el pánikolni és menekülni. Ha bunkó a lány, neki kell higgadtan kezelnie az egész helyzetet.bevállalni a rizikót, hogy megszólít valakit, akinek még tetszik is a figyelem, csak elfelejt szólni róla, hogy 5 perccel később megjelenik egy dühöngő, nagydarab figura, aki balhézni kezd, amiért kikezdett a barátnőjével.

Továbbá ott vannak a lehetetlen elvárások is. Kőkemény személyiség, határtalan önbizalom. Stabil egzisztencia, gyakran saját autó birtoklása. Határozatlansági, gyengeségi és döntésképtelenségi tilalom. Gondolatolvasási képesség, óriási türelem és természetesen zéró hibázási lehetőség minden esetben.

Továbbá nem kapható szex, csak akkor, ha megvannak a megfelelő képességek, egyéb esetekben beláthatatlan távolba vész az is; nem pedig 5 perc alatt összehozható, akár teljesen átlagos külsővel és belsővel is.

Azonkívül manapság olyan érzése van az embernek, mintha legalább 10 X annyi férfi lenne, mint nő-ha valakinek udvarolni kezd, arra biztosan legalább egy-két másik fickó is pályázik, a jobbaknál meg tucatnyi.

Szóval mindezeket figyelembe véve is lenézik a srácokat vagy felülkerekedik a józan ész?

2013. máj. 19. 11:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 anonim ***** válasza:
Több oka is van. Férfiak akarnak lenni, sz*rnak a családra, gyerekekre, pénz kell, állás kell, traktort akarok vezetni, mer' nehogymá' nekem ne lehessen. A másik meg, mikor összekeverik a gyengeséget a gyengédséggel. Azt hiszik, ha egy pali félénken ismerkedik, vagy esetleg érzékeny és rosszul esik neki az elutasítás, az gyenge. Pedig az a gyenge, aki megcsalja őket, meg felrúgja őket a Holdra, ha valami probléma van. De amúgy teljesen mindegy, ezt ezeknek hiába magyarázod. Nincs itt mit megérteni. Valaki ebben a szerencsétlen világban is normális maradt, a nagy többség, meg emancipunci femináci lett.
2013. máj. 20. 09:42
 102/116 A kérdező kommentje:

Igen, ez egy komoly hiba, amit írtál, mármint hogy gyengédség=gyengeség.

Tudok neked írni példát is erre: egyik fickó, aki a közelemben lakik, ő teljesen lemodellezi ezt a típust. Világéletében nagy bika volt, emellett kőbunkó is. Sose volt elég neki egy nő, mindig tartott pár szeretőt az aktuális barátnője mellett. És az az igazán durva ebben, hogy amikor kiderült róla ilyesmi/vagy ő maga mondta el, akkor abszolút nem is zavartatta magát. Beleröhögött az aktuálisnak a képébe, aztán már vitte is a következőt. Volt olyan, hogy elment haverokkal és az akkori barátnőjével (aki mellesleg a rokonom) piknikezni, azután őt otthagyta a többiekkel még egy kicsit, ő meg bekocsizott a városba, mert ment éppen valamelyik szeretőjéhez. Aztán amikor vége lett, még egy napja sem volt, de már ott parádézott a következővel. nekem pl. rendszeresen beszól, de nagyon durvákat, hogy miért nem dugok meg annyi nőt, mint ő; erősen elnéz emiatt.

Nagy titka mondjuk nincsen, ruhákkal foglalkozik, emiatt rengeteg nőt ismer és ismerve a magyar házasságok/kapcsolatok jó részét, sokuk félresikerült. Olyankor előveszi a nyálasabbik énjét és az sajnos sokszor elég is. Persze utólag már úgy beszél róluk, hogy "ezt is, meg azt is hogy megb...tam."

Egyszer volt olyan, hogy őt dobták ki, az viszont annyira letörte, hogy öngyilkos akart lenni. Ő, a keményfiú, aki annyi nőt megfektetett, egyetlen egy kidobás miatt...

Az volt a szerencséje, hogy a tesóm meg más is, állandóan átment hozzá, beszélni vele, mert volt már olyan, hogy a stukker a kezében volt, amikor éppen átnéztek hozzá.

A csajra amúgy azóta is haragszik, amikor megszült és ő megtudta a hírt, a maga stílusában reagált: "Hogy szakadt volna bele a feje!"

De mesélhetnék más sztorikat is, pl. exosztálytárs, aki mellett nem lehetett másnak megszólalni se, letegezte a tanárt, ehhez képest úgy kellett betuszkolni érettségire. Megint másik fickó kigyúrta magát, szoliba járt és nagy kocsikkal közlekedett, kialakított egyfajta gengszterimídzset, mert a fiatal csajok buktak erre. A valóságban csak egy kis szimpla ügyeskedő volt, de kívülről mást mutatott.

Szóval sokan élnek kirakatéletet, teljesen mást mutatva magukról, mint a valóság. az igazán kemény embereknek nincs szükségük ilyen reklámra, anélkül is tudják magukról, hogy kicsodák, micsodák.

2013. máj. 20. 10:03
 103/116 anonim ***** válasza:
Én az ilyen embereket Kelemen Anna férfiváltozatának tartom. Túlzottan nem ítélem el őket, mivel a nők ugyanezt csinálják. Kivillantják, amijük van, aztán irány a vajbőr merci. Soha nem érdekes ki vagy, hanem hogy mi van rajtad, a kocsi számít, nem a söfőr, stb. Az ilyenek termelik ki az általad említett erőgépeket. Ugyanaz a kaszt. De ott vannak ők egymásnak, minek aggódni? Aki normális, vagy van egy kis esze, az úgyse dől be egyik oldalnak se, az majd marad nekünk. Ezek meg lövöldözzék le egymást a szülőszobán.
2013. máj. 20. 10:13
 104/116 A kérdező kommentje:

Igen, ez igaz. Csak lehetnének kevesebben. :)

Azt amúgy írtam, hogy az egyik nő a rokonom, akivel volt. Nem hibáztatom, mert szerelem=bolondság, sokáig nem tudta, milyen. Aztán fogyott 13 kilót akkor. Nagyon sajnáltam emiatt.

2013. máj. 20. 10:17
 105/116 anonim ***** válasza:
Ezek átlagos emberek. Sose lesznek kevesen, de a jó hír, hogy elméletileg csak egyszer kell megtalálnod azt, akit igazán szeretsz és az remélhetőleg egy darab ember lesz. Hát a rokonod legközelebb majd jobban figyel (remélhetőleg). Mondjuk ha pisztolyt hurcolászik magával, akkor már valaki agyonverhette volna vele, vagy kihívhatta volna rá a rendőröket. Aztán majd emberkedik a sitten.
2013. máj. 20. 10:20
 106/116 A kérdező kommentje:

Teljesen félreérted ezt a pisztolyos dolgot. Nem hurcolászta magával, otthon tartotta.

Az történt, hogy éppen meg volt zuhanva. Én akkor erről nem tudtam semmit, nem érdekelt különösebben a szerelmi élete. A tesóm akkoriban elkezdett átjárkálni hozzá. (Húgom van.)Már attól tartottam, hogy "csak nem össze akar jönni vele?" Aminek nagyon nem örültem volna-főleg, mert nagyon utálom azt az embert a kiállhatatlan stílusa miatt. Aztán az egyik nap elmondta, hogy azért megy át hozzá mostanában a házába, mert össze van esve és volt olyan az egyik alkalommal, hogy a pisztoly a kezében volt, mivel éppen azon morfondírozott, hogy most akkor agyonlője-e magát vagy sem. A lány egyébként, aki az oka volt, semmilyen különleges tulajdonsággal nem rendelkezik, átlagos csaj-tehát nem arról van szó, hogy egy profi csábítóművész lenne. Inkább az, hogy képtelen volt elviselni a pasas, hogy ez egyszer őt hagyták ott.

2013. máj. 20. 10:38
 107/116 Aleandro Del Rio ***** válasza:
legyél sikeres, legyenek céljaid és elvárásaid. válassz te a csajok közül, legyél vezető típus. hidd el, ez a normális..
2013. máj. 20. 13:24
 108/116 A kérdező kommentje:

Tudom Alessandro, hogy ez a normális és azt is, hogy kőkemény munka mindezt elérni és jól előadni is! Azon vagyok, hogy sikerüljön.

Köszönöm!

2013. máj. 20. 21:03
 109/116 Aleandro Del Rio ***** válasza:
sok sikert a további önfejlesztéshez, kedves Y kromoszómás csapattársam! :DD
2013. máj. 20. 22:07
 110/116 A kérdező kommentje:
Aleandro, először is bocsi, hogy elírtam a nevedet4 Másodszor. Ismersz olyan anyagot/anyagokat, amiket érdemes elolvasni és hasznosítani?
2013. máj. 20. 22:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!