Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kegyetlenül nyomulós, nagydumás, kissé perverz fazon vagyok, mégis félénk. Hát hogy jön ez össze?
Figyelt kérdés
Van ilyen, egyáltalán?2010. márc. 15. 09:26
1/9 anonim válasza:
nemtudom, de remélem és sose fogok veled találkozni
2/9 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg a félénkséged? Vagy kivülre mutatod a nagyfiút, belül pedig egy aranyos kis nyuszi vagy. Valami önértékelési zavarod lehet.
3/9 A kérdező kommentje:
Az, hogy néha félénk vagyok, úgy értem, néhány lépést nem nagyon bírok megtenni. Például, flört az oké, de hogy hirtelen a lányt lesmároljam, ahhoz nincs túl sok erőm.
2010. márc. 15. 09:41
4/9 anonim válasza:
nem muszály hirtelen lesmacizni a csajt végén még megijed.
5/9 anonim válasza:
persze van ilyen..:D
és az még jó is h nem vagy olyan pofátlan h 1ből lesmárold a csajt lehetsz akármilyen jóképű csávó én úgy pofon vágnálak érte h csak na:)
sztem így vagy jól;D
16/L
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem szerencsés csak úgy lekapni a leányzót. Nem mindenki veszi jó néven ha csak úgy lesmárolják.
L18
7/9 A kérdező kommentje:
Pedig, bevallom, nagyon sok lányt szerettem volna már úgy instant. :D
2010. márc. 15. 09:48
8/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges, én is ilyen vagyok lányban. Nekem is nagy a szám, benne vagyok az őrültségekben, plusz egész kiskorom óta sokkal jobban kijövök a srácokkal, ami a stílusomon néha meg is látszik. Ha bekerülök egy új társaságba, képes vagyok rögtön megnyílni, és akármiről beszélgetni, poénkodni. Viszont ha olyan helyzetbe kerülök, hogy tenni kellene valamit, nagyon be tudok parázni... 21L
9/9 anonim válasza:
Ne a rossz, hanem a jó tulajdonságaidat emeld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!