Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! A mosolygos, artatlan vagy nagyszaju, nagydumas csajokat szeretitek jobban?
a mindenkire mosolygos ,kis kedves,aranyos lanyokat(de azert nem visszahuzodo) szeretitek jobban vagy inkabb az altalaban közeppontban levo,nagydumas ,belevalo csajszikat?
vagy milyeneket?
köszi:)
picit rosszul irtam,nem a nagyszajuakra gondoltam,hanem ugy..aki igy altalaban sokat beszel,meg ilyesmik:)
egyetertek ,h a nagyszajuak altalaban bunkok és igen,nincsenek igaz barataik,hanem szineszkednek,h igy szeretlek,ugy imadlak,közben meg van h alig valtottak par szot....
nagydumás de csak mert nem szeretek állandóan én beszélni.
am. az a jó ha okos és nem valami sarokban bújó szende csaj azokkal a legrosszabb randizni...
nagy dumás az a tré, hosszú kapcsolatban mindig hallgatni a pofázását áhhhh kizárt,
ártatlan csaj nincs! ezt te is tudod.
az a jó nő. aki tudja mikor kell beszélni, nem okoskodik.
van humorérzéke. és iszonyat jó teste van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!