Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik szeretitek a mosolygós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik szeretitek a mosolygós lányokat? Nem tartjátok bolondnak aki sokat mosolyog?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
vanaki igen van aki nem .
2009. máj. 8. 21:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A mosolygos lanyokat birom a legjobban,de ne legyen vigyori uresfeju aki csaak vigyorok mert nem jar eppen semmi a fejeben.Ha ertelmes a mosoly az nekem nagyon tetszik.Az csunya ha egy lany folyton szomoru vagy ideges.
2009. máj. 8. 21:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyáltalán nem:)

Szerintem jó is, mivel nagyon édessé tesz egy lányt a sok mosoly.

4/14 anonim ***** válasza:
100%
perszehogy, nagyon szeretem a mosolygós és a bolod lányokat is. A vihogó röhigcsélő libákat viszont nem.
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se jo ha a lány szomori meg ideges, depis Szerintem naon is fontos a mosoly foleg ah van értelme mert azé az is hulyeén néz ki hogyha lány egyfojtába vigyorog
2009. máj. 8. 21:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Már a többiek már leírtak mindent, én csak helyeselni tudom.Ja és én is mindig mosolygok(helyes, őszinte) és fiú vagyok
2009. máj. 8. 21:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A mosolygós lányokat szeretem :)
2009. máj. 8. 21:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy lány szépségébe az is bele tartozik...

Szóval igen. :D

2009. máj. 8. 22:34
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom de én szeretem azt is aki nem mosolyog. Sőt ha látom, hogy szomorú nem bírom ki, hogy ne menjek oda hozzá.

Szerintem akkor is szép ha szomorú, csak akkor sajnálom, mert boldog is lehetne...

2009. máj. 9. 02:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy! A mosoly szexi! És nagyon szimpatikus dolog!

Másokat is mosolyra, vidámságra késztet!

Milyen szép lenne a világ, ha az utcán egymásra mosolyognának ez emberek, mondjuk felszállnék a 7-es buszra és minden lány rám mosolyogna, én meg vissza. Sokszor még szégyelnünk kell mások előtt, ha mosolygunk és kényszeredetten savanyú pofát és közönyöset kell vágnunk, mintha az lenne az elvárt.

2009. máj. 9. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!