Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik szeretitek a mosolygós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik szeretitek a mosolygós lányokat? Nem tartjátok bolondnak aki sokat mosolyog?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha sokat mosolyog valaki akkor jobb lesz a kisugárzása is, nem beszélve arról , hogy a mosolygás/nevetés egészséges is.
2009. máj. 9. 10:17
 12/14 anonim ***** válasza:
én csak a mosolygós lányoakt szeretem...:) najó azért ne vigyorogjon állandóan, de azért a mosoly legyne ott az arcán. meg szerintem a mosoly nagyon érzéki tud lenni, emg tényleg szebbé tehet, egy, már amúgy is szép lányt
2009. máj. 10. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Félig egyetértek az előttem szólóval, mivel

a mosoly nemcsak a "már amúgy is szép" lányokat teszi szebbé, hanem mindegyiket!

Egy átlagos lányt is egyszerűen kiemel a sorból, ha gyakran van kedves mosoly, nevetés az arcán.

2009. máj. 11. 01:30
 14/14 anonim ***** válasza:

De nem azt, aki mindig vihog, idétlenül minden hülyeségen,

vagy aki egész nap gúnyosan kacarászik mások kárára,

vagy aki folyton vigyorog bárgyún, illetve nem azt, akinek

ez pl. munkahelyi ártalom és pl. kollégáknak való benyalizás vagy félrevezetés eszköze a széles nyálas bájmosollyal való köszönés, meg ilyesmik. Ezek a rossz példák.

Ami szívből jön, az jöhet!

Én szeretnék egy sokat rám mosolygó barátnőt, pl. !

2009. máj. 11. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!