Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ocsmány, alacsony és dagadt pasiként csak a szüzesség és az örök magány jut?
Figyelt kérdés
Nincs olyan lány, aki legalább egy kicsit is tudna vonzódni hozzám? Most mit tegyek, ha így elbánt velem a genetika?2013. máj. 15. 20:35
41/50 anonim válasza:
Ha nem vagy megelégedve magaddal és nem teszel érte semmit, akkor ne siránkozz, ez csak a TE HIBÁD. Olyan meg nincs, hogy valaki egészséges mértékkel való étkezéssel és edzéssel nem tud fogyni, ez csak egy kifogás a lustaságodra. Ha betegség pl pajzsmirigy probléma miatt, akkor utána kéne járni, nem gondolod??? Iszonyatosan szánalmasnak, butának, tutyimutyinak tartom az ilyen embert. Különben meg nem egy rusnya kövér pasinak van barátnője, felesége... Ezt nem megnyugtatásul írtam, csak tény, hogy ebbe se tudj kapaszkodni. Na mindegy nekem nem kéne ilyen muja pasas az tuti! Pfuj!
27N
42/50 A kérdező kommentje:
41: Lehet, de én nem csak rusnya kövér vagyok, hanem alacsony is. Erre mondják, hogy halmozottan hátrányos helyzetű. És ne hogy azt hidd, hogy soha még egy ágat sem raktam keresztbe azért, hogy legyen barátnőm. Minden tőlem telhetőt megtettem már.
2013. máj. 24. 12:56
43/50 anonim válasza:
Szerinted alacsony lányok nem léteznek???? Az ilyeneknek az agyával van baj, na meg a negatív, visszataszító jellemével. Szűk látókörű vagy ami szintén nem vonzó, nem vagy szimpatikus, nem tudom elhinni hogy ezzel a hisztivel, férfiatlan nyafogással bárkinek is kellenél. Ja és az hogy nem jött eddig össze nem kifogás arra hogy elhanyagold a külsőd... Egy muja alak vagy, azért nem kellesz senkinek.
44/50 A kérdező kommentje:
43: Valószínű lány vagy, vagy magas pasi, aki fel sem tudja fogni, hogy még az alacsonyabb lányokat is csak a magasabb pasik érdeklik. Aki nincs meg 180 magas, az nagyon nagy hátrányból indul. Ez alapvetően még nem behozhatatlan hátrány, ezt én is elismerem. Igazolható tényekkel nem vitatkozom, hiszen láttam már alacsony srácot barátnővel. Csak ugyebár tipikus jóképű srác volt. Nekem viszont az alacsonyság mellé olyan ocsmány arc jutott, hogy egy lány, amint rám néz, kiül az arcára az undor. Ezt azért ne felejtsük el.
2013. máj. 25. 09:33
45/50 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy ivartalanittatod magad ? Igy lecsökkenenne a hormonszinted, igy nem kéne egész nap gyötrödnöd.
46/50 anonim válasza:
Ez egy olyan oldal, ahol az emberek kérdésekre választ várnak. Már megbocsáss, de úgy érzem Te a válaszokra nem is vagy kíváncsi! Nem válaszokat akarsz hallani, csak a bánatodat valakivel megosztani. Keserűség, fájdalom és igazságtalanság érzése lett úrrá lelkeden. Keresed a választ, de már rég tudod! Sose lessz barátnőd, mert ronda, alacsony, dagadt, csúnyaarcú, navajgós pasi vagy! A nők vágyainak tökéletes ellentéte! Sose fogsz megváltozni, mert annyira selejt vagy, hogy semmi esélyed! Csupán ujjabb kudarcot fogsz átélni! Csupán egy esélyed van! Ha megbékélsz sorsoddal, és megpróbálsz az élet más területein sikert elérni! Ami ocsmányságod miatt nagyon nehéz lessz. De pont ezért lesznek sikereid értékesebbek. És reménykedhetsz a reinkarnációban! Mert talán a következő életedben egy jóképű, magas, izmos, okos férfi leszel. Akinek fogalma se lessz arról, hogy a népszerűségét, a sok nőjét, sikeres karrierjét, nagy házát, autóját, boldog életét egy valaminek köszönheti. Annak hogy nem egy genetikai selejtnek született. És ha majd olvasni fogod egy szerencsétlen ronda fiú nyafogásait ezen az oldalon. Nem fogod megérteni a bánatát. Hiszen az élet szuper és csodás. Majd azt írod neki próbálj változtatni magadon(ami lehetetlen ilyen genetikával). MERT CSAK A LÉLEK SZÁMÍT, HOGY MILYEN EMBER VAGY. ÉS LESSZ BARÁTNŐD! BLA BLA BLA.....
47/50 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de az élet többi területén elég sikeresnek számítok :) Az ocsmányságom ellenére kiharcoltam magamnak. Ugyanis a munkában az olyan értékek is számítanak, amik a lányoknak egyáltalán nem. De ezeket a sikereket nem sikerként könyvelem el magamnak. Csak hoztam a magamtól elvárható minimumot. Az lenne erőn felüli teljesítmény, sőt erőt jóval meghaladó teljesítmény, ha sikerülne egy lányt rávennem arra, hogy randizzon velem. Bár jól megfogtad a lényeget: ez számomra lehetetlen.
2013. máj. 25. 11:55
48/50 anonim válasza:
Nem vagytok százasok, elég volna szálkásító diéta meg némi futás... :P
49/50 anonim válasza:
Az ilyen selejtes genetikával rendelkező egyednek semmi sem segít! Minek szálkásítani, ha ocsmány az arca! A nők elsősorban a szép arcú pasikra buknak!
50/50 anonim válasza:
Halmozottan ostoba vagy gabter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!