Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai fiatalokkal?
"amit ezek a lányok és fiúk megengednek maguknak én sose mertem volna"
És akkor mi van? Neked miért baj, hogy ők meg megengedik maguknak?
24 éves vagyok, és ha megnyugtat, ez 8-10 évvel ezelőtt is ugyanúgy ment. De nem álszenteskedek...nekem is voltak ivászatos bulijaim, 1-2 kaland is becsúszott, de éltem/élek tartós, évekig tartó párkapcsolatban is. A titok nyitja az, hogy nem kell másokkal foglalkozni és kész. Én is voltam már olyan szórakozóhelyen, ahova bementem 20 évesen és mellettem sétálgattak a 12-13 évesek sörrel-cigivel a kezükben. Hát Istenem, mindenki a saját sorsának kovácsa...kár emiatt dühöngened, valószínű a te életedet ez semmiben sem fogja befolyásolni. Akkor meg?
24N
Nem midnenki lehet olyan értes személyiség mint, te vagy én :D
Ilyen világot élünk, ez jön a médiából a sok birka meg megy utána, mert az a trendi, menő stb stb. És hogy fogok rajtuk röhögni mikor betöltik a 30at:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!