Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van a mai fiatalokkal? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai fiatalokkal? A többi lent.

Figyelt kérdés

Az előbb láttam ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=NMrp0D6uHeA . Életemben nem hallottam még erről az ask. Fm-ről, most megnéztem az oldalt, és majdnem lefordultam a székről. Mi van a mai fiatalokkal? Egyszerűen szánalmas, hogy milyen emberek vannak ezen az oldalon, tiszta vicc mind egytől egyig. Olyanok mint a klónok, mintha sok kicsi Justin Bieber klónt látnék.

Mondjuk aki a videón van valószínűleg azért lett ilyen, mert az anyja nem nevelte meg. Ez a videó mindent elárul, de mi van a többivel? Mindnek ilyen szülei vannak?????

2013. ápr. 8. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

19 éves vagyok,nem regisztráltam erre a sz*rra,Justin Biberről csak annyit hogy nem kell piszkálni,kis mellekkel is lehet az ember igazi nő,de sajnos sokan nem halottak az egyéniségről ezért őt követik

vannak még normális fiatalok

2013. ápr. 8. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:

"kis mellekkel is lehet az ember igazi nő"

Ez kész :D

2013. ápr. 8. 18:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Már több ilyent is láttam, ezek ilyen szirti pic.sák, nem is tudom elképzelni hogy élhetnek ilyen anyák. Ha én így beszélnék anyám előtt kapnám a nyaklevest egyből... Milyen kur.va anyja van... Ezekkel nem is kell foglalkozni.
2013. ápr. 8. 18:55
 4/13 A kérdező kommentje:
#3: Nekem is ez jutott először eszembe :D.
2013. ápr. 8. 18:56
 5/13 anonim ***** válasza:
1-esnek igaza van. A kis mell is mell :D
2013. ápr. 8. 18:58
 6/13 anonim ***** válasza:

ez az ask fm kalap sza-r ahogy van

de ez a kisgyerek meg az anyja készek xd

hát

én nevettem rajta, mást nem lehet és nem is érdemes.

2013. ápr. 8. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mi célt szolgál ez az ask?
2013. ápr. 8. 19:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Kérdéseket tesznek fel egymásnak, és pontozzák egymást ki hogy néz ki. Ez tényleg egy vicc.
2013. ápr. 8. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:

szerintem ez inkább jellem,ész,és a baráti környezet hatása hogy valaki milyen lesz... nem pedig nevelés..

bár :?lehet nevelés is de az kevesebbszer.

10/13 anonim ***** válasza:
61%

Épp tegnap próbáltak meggyőzni,hogy csináljak magamnak.Mondtam,hogy nem,erre nagy felháborodva kérdezi,hogy miért.A válaszom:nem akarok olyan lenni,mint a többi,én egyedi vagyok :D

15/L

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!