Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai fiatalokkal? A többi lent.
Az előbb láttam ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=NMrp0D6uHeA . Életemben nem hallottam még erről az ask. Fm-ről, most megnéztem az oldalt, és majdnem lefordultam a székről. Mi van a mai fiatalokkal? Egyszerűen szánalmas, hogy milyen emberek vannak ezen az oldalon, tiszta vicc mind egytől egyig. Olyanok mint a klónok, mintha sok kicsi Justin Bieber klónt látnék.
Mondjuk aki a videón van valószínűleg azért lett ilyen, mert az anyja nem nevelte meg. Ez a videó mindent elárul, de mi van a többivel? Mindnek ilyen szülei vannak?????
19 éves vagyok,nem regisztráltam erre a sz*rra,Justin Biberről csak annyit hogy nem kell piszkálni,kis mellekkel is lehet az ember igazi nő,de sajnos sokan nem halottak az egyéniségről ezért őt követik
vannak még normális fiatalok
"kis mellekkel is lehet az ember igazi nő"
Ez kész :D
ez az ask fm kalap sza-r ahogy van
de ez a kisgyerek meg az anyja készek xd
hát
én nevettem rajta, mást nem lehet és nem is érdemes.
szerintem ez inkább jellem,ész,és a baráti környezet hatása hogy valaki milyen lesz... nem pedig nevelés..
bár :?lehet nevelés is de az kevesebbszer.
Épp tegnap próbáltak meggyőzni,hogy csináljak magamnak.Mondtam,hogy nem,erre nagy felháborodva kérdezi,hogy miért.A válaszom:nem akarok olyan lenni,mint a többi,én egyedi vagyok :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!