Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai fiatalokkal? A többi lent.
Az előbb láttam ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=NMrp0D6uHeA . Életemben nem hallottam még erről az ask. Fm-ről, most megnéztem az oldalt, és majdnem lefordultam a székről. Mi van a mai fiatalokkal? Egyszerűen szánalmas, hogy milyen emberek vannak ezen az oldalon, tiszta vicc mind egytől egyig. Olyanok mint a klónok, mintha sok kicsi Justin Bieber klónt látnék.
Mondjuk aki a videón van valószínűleg azért lett ilyen, mert az anyja nem nevelte meg. Ez a videó mindent elárul, de mi van a többivel? Mindnek ilyen szülei vannak?????
Belekukkantottam egy-két személy kérdéseibe, hát falnak megyek tőle...
Egy véletlenszerűen kiragadott a sok közül:
-Melyik az a három melléknév, amelyik a legjobban leír téged?
Válasz:
-Kecske
Hát ez kész :D
Ez a mai iskolapad tini szubkultura. Semmi különös. 20 éves koruk felett hányin fognak ettől a divatirányzattól. Ez olyan mint régen a fubu rappernadrág, akkoriban 10 évvel ezelőtt meg minden barom /én is/ olyan szemétben menősködött, ma már le se köpném.
Egyébként egyik sem egyedi. 80 as években meg mindenki a Metallica együttes imázsát utánozta meg az Abba-t a 70 esben. Ezek így mennek. Voltak, vannak, lesznek! "divatklón" emberek. Senki sem egyedi. Mindenki egy szubkultura tag. Se több ,se kevesebb.
Az egy dolog,hogy a mai az minden eddiginél bohócabb, töketlenebb, homoszexuálisabb dizáyn, de ez egy szokásos divat jelenség.
Nem tetszik ,akkor rá se bassz. Én is ezt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!