Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen vagyok a lányoknál. Akkor most mi legyen?
Fejezd be a siránkozást, és szedd össze magad!
Irány sportolni!
Megsúgom, öregem, hogy nekem életemben először 28 éves koromban volt csajom. Előtte nem is csókolóztam sosem. Elhanyagolt volt a külsőm, hájas voltam és szőrös. A szőr alatt meg pattanásos. Jól beittam egyik este és kihajigáltam a hűtőből minden sz@rt, átrendeztem a lakásom, kitakarítottam. Ez volt az első. Másnap vettem egy kardiogépet meg súlyzókat, gumiszalagot és mint egy megszállott elkezdtem gyúrni. Másfél év alatt lefogytam, volt rajtam izom. Elmentem kozmetikushoz, ő rendbe tette a ragyáimat, fodrász kezdett valamit a fejemmel. Átrenováltam a ruhatáramat és ezek után nem sokkal, jött az első nő az életemben.
Úgyhogy vagy kezdesz valamit magaddal, vagy törődj bele, hogy egyedül leszel egész életedben.
Gyertek velem kocsmázni, srácok!
Aki debreceni az előnyben!:D
egy ronda sorstársatok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!