Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is kikészít idegileg, ha esélye sincs barátnőt találni?
Üdv a klubban.
Én nem vagyok alacsony, se kövér mégsem érdekelek senkit... ( 178/64 )
Miért, annélkül nem tudsz boldog lenni? Én későn érő típus vagyok, mert 25 éves koromban veszítettem el a szüzességemet.
Azt írtad, hogy undorítóan dagadt, és ocsmány vagy. Vannak lányok, akik szeretik a mackós külsejű férfiakat, tehát az olyanoknak biztosan bejönnél.
Érdemes lenne szórakozóhelyekre járnod, vagy olyan tanfolyamra (lehet ez akár iskola, zenetanulás, nyelvtanulás) ahol tudsz emberekkel és lányokkal ismerkedni.
Tanulj meg gitározni, vagy valamilyen hangszeren játszani, akkor jobban felfigyelnek majd rád.
Válts étrendet, vagy legalább a folyékony kalóriákat iktasd ki az étrendedből.
Mivel fiú vagy, könnyen ledobhatsz kilókat, mert nem olyanok a zsírszöveteid, mint nekünk, lányoknak.
Ne koplalj, de figyelj oda, hogy mit eszel. Járj el futni, gyúrj.
Ha így sem fogysz, akkor meg irány a doki, mert valószínűleg a pajzsmirigyeddel van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!