Mit tehetek én, ha kikészit idegileg az új szomszéd asszony? Roma család sok gyerekkel. A ház az önkormányzat tulakdona.
Még annyi,hogy ha fenyegetőzik a hatóságokhoz is lehet fordulni,bár én félnék a rokonoktól.Ezek bármire képesek.Csak óvatosan.
2.válaszoló
Na, ezzel a hozzáállással, ne is várj csodát.
Vagy összefogtok mindannyian, és elértek valamit, vagy fogadjátok el. De az, hogy sunyiba kivágod magad, gusztustalan. Gondolj csak bele, ha minden szomszédod ezt tenné. Nem sumákolni kell, hanem keményen fellépni.
Az könnyen pofázik, akinek nem kell utána együtt élni velük, meg elviselni a bosszújukat. Mert ilyen a cigány, nem lehet tőle elvárni az emberi viselkedést. Először is egy hatóság sem fog fellépni azért, mert hangosan járnak vagy beszélnek a gyerekek. A lakóközösség SOHA nem fog együtt fellépni, mert mindenki azt várja, mit tesz a másik, hogy neki ne kelljen. Ez borítékolható.
És igen, tartani kell a veréstől, mert a cigány életének része az erőszak, vagyis a tekintélytisztelet. Nem fognak meghátrálni, tehát hosszan tartó háborúra készülj fel.
Az önkormányzatot ez nem fogja érdekelni, amíg fizetik a számlákat és nem lakják le a berendezést, és nagyon jól ki tudják ezek dumálni magukat.
Az könnyen pofázik, akinek nem kell utána együtt élni velük, meg elviselni a bosszújukat
ezért van nagy pofájuk mert meghunyászkodtok. Tudom miről beszélek két szélső szomszédom cigány. Nincs semmilyen bosszú a közhiedelemmel ellentétben ezek sem akarnak börtönbe menni, és ha valaki kellően határozott akkor betojnak mert alapvetően gyávák. És az önkormányzat még a saját tulajdonukból is kiteheti ha a közösség szerint élhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!