Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ocsmány, alacsony és dagadt pasiként csak a szüzesség és az örök magány jut?
És attól vonzóbb leszel, hogy sajnáltatod magad, Mr. 78 százalék, ahelyett, hogy a kezedbe vennéd a sorsod?
Genetikailag csúnya az, akinek havonta új kelések nőnek az arcára és aztán lilán hegednek be, és sosem múlnak el teljesen. Nah, az genetikai csúnyaság.
Jah, várj, történetesen ismerek ilyet, és sosem volt szingli, mert bármelyik lány hasába lyukat beszél: okos, humoros, kedves pasi. Akkor hol is van a probléma?
komolyan, rakj már fel maradról egy képet, akár csak úgy, hogy a szemedet kitakarod, de érdekel ez az ocsmányság :))
mellesleg hogy diétáztál?
Nem rakok, mert visszaélhetnek vele!
Amúgy amikor diétáztam azt heti 6x2 óra sport mellett 500 kcal bevitelével értem el. A sima 1200 kcaltól híztam. Az 500-tól is csak heti fél kilótól sikerült megszabadulnom. 1 évig csináltam, 27 kg minusz lett a vége. Viszont teljesen tönkretette az egészségem, úgyhogy most már sportolni sem tudok rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!