Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ocsmány, alacsony és dagadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ocsmány, alacsony és dagadt pasiként csak a szüzesség és az örök magány jut?

Figyelt kérdés
Nincs olyan lány, aki legalább egy kicsit is tudna vonzódni hozzám? Most mit tegyek, ha így elbánt velem a genetika?

2013. máj. 15. 20:35
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
A lányok egész egyszerűen tényleg nem tudnak hozzám vonzódni. Annyira undorító és visszataszító a külsőm, hogy eddig még senkivel sem randiztam, pedig már vén vagyok.
2013. máj. 15. 20:41
 12/50 anonim ***** válasza:
Vén, azaz 26 éves?! Muhaha.
2013. máj. 15. 20:43
 13/50 anonim ***** válasza:

És attól vonzóbb leszel, hogy sajnáltatod magad, Mr. 78 százalék, ahelyett, hogy a kezedbe vennéd a sorsod?

Genetikailag csúnya az, akinek havonta új kelések nőnek az arcára és aztán lilán hegednek be, és sosem múlnak el teljesen. Nah, az genetikai csúnyaság.

Jah, várj, történetesen ismerek ilyet, és sosem volt szingli, mert bármelyik lány hasába lyukat beszél: okos, humoros, kedves pasi. Akkor hol is van a probléma?

2013. máj. 15. 20:49
 14/50 anonim ***** válasza:
Genetikailag én sem vagyok valami hú de jó pasi, még is rettenetesen sok barátnőm volt. Na vajon miért? Talán kicsit össze kéne kapni magad és tenni valamit. Na meg rengeteg alternatíva van. Chat, netes társkeresők stb stb.
2013. máj. 15. 20:52
 15/50 A kérdező kommentje:
Hát Anas, amit írsz, én még annál is sokkal ocsmányabb vagyok. Egész egyszerűen ha engem meglát egy lány, mindjárt felfordul a gyomra. Én annyira ocsmány vagyok.
2013. máj. 15. 21:03
 16/50 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem el, szerintem csak szítod itt a feszültséget.
2013. máj. 15. 21:07
 17/50 A kérdező kommentje:
Nem szítom, tényleg okádék külsőm van. Nem tehetek róla. És emiatt egy lánynak sem fogok kelleni soha, hiába jó a belsőm.
2013. máj. 15. 21:08
 18/50 anonim ***** válasza:

komolyan, rakj már fel maradról egy képet, akár csak úgy, hogy a szemedet kitakarod, de érdekel ez az ocsmányság :))

mellesleg hogy diétáztál?

2013. máj. 15. 21:12
 19/50 A kérdező kommentje:

Nem rakok, mert visszaélhetnek vele!

Amúgy amikor diétáztam azt heti 6x2 óra sport mellett 500 kcal bevitelével értem el. A sima 1200 kcaltól híztam. Az 500-tól is csak heti fél kilótól sikerült megszabadulnom. 1 évig csináltam, 27 kg minusz lett a vége. Viszont teljesen tönkretette az egészségem, úgyhogy most már sportolni sem tudok rendesen.

2013. máj. 15. 21:18
 20/50 anonim ***** válasza:
A fejedben is baj van, de igy szerencsére nem tudod továbbörökíteni a génjeidet, kihal a vérvonalad - ez a természet rendje ! Okosan ki van ez találva :))))
2013. máj. 15. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!