Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre gyakrabban olvasom azt, hogy a fiúk szerint a nőknek csak a pénz és a kinézet számít. Miért nem adnak azoknak a lányoknak esélyt, akiknek nem ezek a dolgok számítanak?
Figyelt kérdés
Csak nem azért, mert ezek a lányok nem tipikus "plázacicák", akik kirakják mindenüket? Mért várják el a nőktől, hogy semmi sem számítson nekünk, miközben nekik jóformán csak a kinézet számít? Hogy várhatnak el valamit a másiktól, amire ők maguk nem hajlandóak? Akinek nem inge, ne vegye magára! De ez tényleg érdekel, miért van ez így?2013. máj. 14. 17:48
31/43 anonim válasza:
Egyébként mi a gond a gyógyegér informatikusokkal?
32/43 A kérdező kommentje:
Enyi, kész. Le is regisztrálok innen, mert csak a szart kapom tőletek.
2013. máj. 14. 18:51
33/43 anonim válasza:
Gondolj bele, akkor mi lett volna, ha az a nemi erőszak sikerült is volna..;)
Nézd a jó oldalát. Így egy megkeseredett nő lett belőled, aki senkinek sem fog soha kelleni. Gondolom a kérdést sem viccből írtad ki: magányos is lehetsz, csak félsz bevallani magadnak, mert a múltad kísért.
34/43 anonim válasza:
A belinkelt oldalon csakis az igazság volt. ezzel mi a bajod? Ha úgy érzed, igazad van, állj ki magadért! Ha nem, akkor ne írj ki kérdést!
35/43 anonim válasza:
Én nem a plázacicákat szeretem, sőt. Tehát nem kell általánosítani. És sok pasi van úgy ezzel mint én, csak lehet te még nem találkoztál ilyenekkel.
36/43 anonim válasza:
Tévhit, hogy a ronda csajoknak nem számít a külső!
Pont nem is olyan rég szólítottam le egy ronda, kövér csajt, de konkrétan a pofámba röhögött, hogy mit akarok én alacsony, sovány fiúként tőle, hiszen ő bárkit megkaphat.
37/43 A kérdező kommentje:
30-as, 33-mas: Nem vettem elő a részvét-kártyát, a 22-es kérdezte meg tőlem, hogy mi a történetem. Tapossatok belém, öljetek meg, rúgjatok, amíg csak lélegzek, mert meg akartak erőszakolni. 30-as: gratulálok, szétvernél egy nőt, aki amúgy is a padlón van, csak hogy védhesd a f*szt, ami jár beléd naponta.
2013. máj. 14. 19:37
38/43 anonim válasza:
Én már írogattam pár kommentet, de most már tényleg kimondhatom:
nyomorék vagy és az is maradsz.
39/43 A kérdező kommentje:
Ha egy férfi írná ezt a nőkről, akkor mindenki hevesen bólogatna, és egyetértenétek ezzel. De nem baj, üssetek csak! Nekem csak a szarság jár! És ami 30-ast és 33-mast illeti, bár sejtem, ugyanarról a személyről van szó, engem támad, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy sok kivételt ismer, pl. a pasija/férje/élettársa is kivétel, de nem, engem kell lenyomorékozni!
2013. máj. 14. 19:56
40/43 anonim válasza:
Anas penelope nő, a #33-as pedig szerintem férfi
de még ha nő, nem Anas penelope, az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!