Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre gyakrabban olvasom azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre gyakrabban olvasom azt, hogy a fiúk szerint a nőknek csak a pénz és a kinézet számít. Miért nem adnak azoknak a lányoknak esélyt, akiknek nem ezek a dolgok számítanak?

Figyelt kérdés
Csak nem azért, mert ezek a lányok nem tipikus "plázacicák", akik kirakják mindenüket? Mért várják el a nőktől, hogy semmi sem számítson nekünk, miközben nekik jóformán csak a kinézet számít? Hogy várhatnak el valamit a másiktól, amire ők maguk nem hajlandóak? Akinek nem inge, ne vegye magára! De ez tényleg érdekel, miért van ez így?

2013. máj. 14. 17:48
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Ha nekik kijár az, hogy általánosítsanak, akkor nekem miért nem? Én miért vagyok kevesebb? Mondd meg!
2013. máj. 14. 18:31
 22/43 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Egy nyomorék vagy.

2013. máj. 14. 18:36
 23/43 anonim ***** válasza:
Nem vagy kevesebb, de így sajnos több sem.
2013. máj. 14. 18:37
 24/43 A kérdező kommentje:

Ettől durrant el reggel is az agyam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Itt miért nem emelte fel senki a hangját? Miért nem védte meg senki magát? Miért hallgattátok el azt, amit nekem nem? Csak nem azért mert itt fordított helyzet volt, és férfiak becsmérelték a nőket? Az ő alpáriságuk miért jó, az enyém miért rossz? Válaszoljatok!

2013. máj. 14. 18:37
 25/43 A kérdező kommentje:
22-es: fogalmad sincs rólam, remélem neked nem kell majd olyan életet élned, mint nekem, és leszel majd nyomorék!
2013. máj. 14. 18:38
 26/43 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy baj van, nekem gyökeresen más az értékrendem, ezért akartok kicsinálni. Nyugodtan tegyétek, ez csak engem igazol!
2013. máj. 14. 18:39
 27/43 anonim ***** válasza:

#22-es vagyok.

Ez esetben ne haragudj, kérlek.

Szívesen meghallgatnám a történeted.

2013. máj. 14. 18:41
 28/43 A kérdező kommentje:
Elmondom, ugyan mi bajom lehetne belőle. Soha nem fogom megbocsátani sem a szexuális zaklatásokat, sem a megkísérelt nemi erőszakot. Ez a férfiak fegyvere. Fognak, és elveszik a lelked, ha úgy tetszik, mert ők meg tudják tenni. Soha nem lesz az életem olyan, mint ezelőtt volt. Van annak már vagy 6 éve is, de még mindig rettegek egyedül sötétedés után, vagy ha egy férfi el akar valahová hívni, pl. egy sörre vagy ilyesmi. Ez így nem élet.
2013. máj. 14. 18:44
 29/43 A kérdező kommentje:
És eztek után még mindig nem értem, miért kellene hagynom, hogy az egyenlőtlenség legkisebb jelét is mutathassák.
2013. máj. 14. 18:45
 30/43 anonim ***** válasza:

Erre nem mondok semmit, maradjunk annyiban, hogy tudnék rosszabbról mesélni. Úgyhogy marhára nem vagyok nyitott arra, hogy elővetted a részvét-kártyát.

Viszont igaza volt itt valamelyik előzőnek: nem vagy kevesebb, de több sem. Úgyhogy szállj le a magas lóról. Ha kicsit is figyeled az oldalt, akkor tudhatnád, hogy én a pasik általánosítgatása ellen is ki szoktam kelni magamból. Persze, akkor azt is tudnád, hogy nem tizenéves gyógyegér pasi vagyok, hanem felnőtt nő.

2013. máj. 14. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!