Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre gyakrabban olvasom azt, hogy a fiúk szerint a nőknek csak a pénz és a kinézet számít. Miért nem adnak azoknak a lányoknak esélyt, akiknek nem ezek a dolgok számítanak?
Ettől durrant el reggel is az agyam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Itt miért nem emelte fel senki a hangját? Miért nem védte meg senki magát? Miért hallgattátok el azt, amit nekem nem? Csak nem azért mert itt fordított helyzet volt, és férfiak becsmérelték a nőket? Az ő alpáriságuk miért jó, az enyém miért rossz? Válaszoljatok!
#22-es vagyok.
Ez esetben ne haragudj, kérlek.
Szívesen meghallgatnám a történeted.
Erre nem mondok semmit, maradjunk annyiban, hogy tudnék rosszabbról mesélni. Úgyhogy marhára nem vagyok nyitott arra, hogy elővetted a részvét-kártyát.
Viszont igaza volt itt valamelyik előzőnek: nem vagy kevesebb, de több sem. Úgyhogy szállj le a magas lóról. Ha kicsit is figyeled az oldalt, akkor tudhatnád, hogy én a pasik általánosítgatása ellen is ki szoktam kelni magamból. Persze, akkor azt is tudnád, hogy nem tizenéves gyógyegér pasi vagyok, hanem felnőtt nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!