Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre gyakrabban olvasom azt, hogy a fiúk szerint a nőknek
csak a pénz és a kinézet számít. Miért nem adnak
azoknak a lányoknak esélyt, akiknek nem ezek a dolgok
számítanak?
11/43 A kérdező kommentje:
Azért káromkodok, mert tudom, hogy hiába vagyok szép, úgyse kellenék a férfiak többségének, mert nem röhögök minden szavukon mint egy fogyatékos, és nem alázkodok meg előttük. És erre jöttök a dümával, hogy nektek milyen rossz! Bárcsak nekem lenne olyan rossz, mint nektek!
Én soha nem vártam el ilyet egyetlen nőtől sem. Csak annyit, hogy tekintsen egyenrangú félnek és ne várjon el lehetetlen dolgokat tőlem.
2013. máj. 14. 18:10
Előrebocsátom, hogy abban az általánosító, alpári stílusban válaszolok, amiben a kérdező megnyilvánul.
Azért, mert te sem a szemüveges gyógyegér informatikusnak akarsz tetszeni, hanem a jóképű PR-osnak (hiába, úgyis meleg) vagy a vállalatvezetőnek.
2013. máj. 14. 18:17
14/43 A kérdező kommentje:
Alpári? Ezt is csak egy férfi mondhatja egy nőre... Mit akarsz egyáltalán? El sem olvastad azt, amit írtam! És igen, lehet hogy a szemüveges gyógyegér informatikus tetszene, nem a PR-os menő üzletember! Képzeld el, hogy a menő PR-os üzletemberrel szóba sem állnék, mert ha ő viszi a több pénzt a házhoz, akkor már el is várná, hogy dobjam magam oda neki, mint egy rongyot, DE ÉN NEM VAGYOK ELADÓ!
Micsoda girlfight lesz itt mindjárt! :)
2013. máj. 14. 18:25
16/43 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudom, hogy mi megy itt! Megpróbáljátok belém beszélni azt, hogy én sem vagyok különb a kis pics*knál, csak azért, hogy ne kelljen azt bevallani magatoknak, hogy ráb*sztatok, mert eddig még egy normális nőt nem tudtatok összeszedni magatoknak! És erről persze mindig mások tehetnek!
Annyian állították már, h nekik a belső számít, de utólag mégis mindről kiderült, h ugyanúgy csak a külső érdekli őket. Te se lehetsz különb.
2013. máj. 14. 18:27
18/43 A kérdező kommentje:
Nem girlfight, hanem inkább girl - tiny little looser fight
19/43 A kérdező kommentje:
Annyian állították már, hogy nekik egy lányban nem a külső számít, de utólag kiderült, hogy mégis, te se lehetsz különb!
"Ezt is csak egy férfi mondhatja egy nőre... "
Ezzel eléggé mellé lőttél, lévén, hogy én is nő vagyok.
"mert ha ő viszi a több pénzt a házhoz, akkor már el is várná, hogy dobjam magam oda neki, mint egy rongyot, DE ÉN NEM VAGYOK ELADÓ!"
Spec a piaci viszonyokkal sem nagyon vagy tisztában, az informatikusoknál kevesen keresnek jobban. Az meg, hogy kapcának tart-e, nem a foglalkozáson múlik. Hanem például azon, hogy mennyire vagy nő. A stílusodból ítélve: finoman szólva kevéssé.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy te is ugyanúgy általánosítasz, mint a pasik, akik azt állítják, hogy a nőknek csak a pénz kell.
2013. máj. 14. 18:30
Kapcsolódó kérdések: