Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek fiatalabbnak a mostani 18 évesek?
Figyelt kérdés
Tavaly ballagtam, és most nézegettem az idei ballagók tablóit/fényképeit. Sokkal fiatalabbnak tűnnek, mint mi voltunk, konkrétan 2-3 évvel tűnnek kisebbnek. De ezt már megfigyeltem magamon is: az előttem 3-4 évvel ballagóknak szakálluk van, stb. Sokkal inkább tűnnek felnőttnek, mint mi. De az idei ballagók tényleg mintha 9-10-edikesek lennének. Ti is észrevettek ilyesmit? Szerintetek ez mitől lehet?2013. máj. 4. 20:07
1/10 anonim válasza:
Én is éppen figyeltem Zöld napon, azt hittem, hogy az általános iskolás ballagóknak is be kellett szállniuk a bolondballagásba programmal.
2/10 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok,hogy mikor jön az első összeesküvés elmélet,hogy a sok tartósítószeres kaja miatt.
3/10 anonim válasza:
Zöld nap? Az nem lehetett rossz, bezzeg a mi időnkben nem volt ilyesmi :3
4/10 anonim válasza:
foley, a sok E betűs kaja miatt inkább mEgtErmEttnEk kellene lenniük. :Đ
6/10 anonim válasza:
Én is észrevettem amúgy. A miértjét ne kérdezd, mert nem tudom.
7/10 anonim válasza:
Én is most ballagok, és én is ezt veszem észre... Pár éve a 12.-esek mindig olyan nagyoknak tűntek, idősebbnek látszottak a koruknál, érett arc, kisugárzás, magasabbak voltak. Az én korosztályom szerintem még a köztes kategória, annyinak nézünk ki mint a korunk (mondjuk nekem mindig azt mondják, hogy 20-21nek nézek ki, szerintem viszont nem), viszont az alattunk járók sokkal fiatalabbnak tűnnek... A fiúk nagyon éretlenek kinézetre, alacsonyak, semmi szőrzet... a lányok próbálnak idősebbnek látszani az öltözködésükkel, de pont ezzel "árulják" el magukat... Legalábbis nálunk ezt vettem észre... Persze vannak kivételek.
8/10 anonim válasza:
az a jó tovább lesznek fiatalabbak a csajok :)
f19
9/10 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, és többször is előfordult, hogy fiatalabbnak hittek 18-nál! Észrevételem szerint 7-8. osztályosok akarnak idősebbnek kinézni, és a filmekben is idősebbnek néznek ki a koruknál a fiatalok. Talán a változó társadalom velejárója!
10/10 anonim válasza:
Én is ezt vettem észre! A mi osztályunkban 9. óta senki nem változott semmit, simán elmennénk gólyáknak. A fiúk 80%-a 170 cm körüli, az arcuk is kisfiús, elég furcsa, hogy jövőre ballagunk... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!