Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna hogy ha a legjobb barátotok a húgotokkal járna?
Figyelt kérdés
Feltéve azt hogy tényleg a legjobb barátok vagytok!2013. máj. 12. 19:36
1/18 anonim válasza:
Igen, mert a legjobb barátom 16, a húgom meg 7...
De szerencsére még nem merült fel a kérdés :D
2/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány éves a húgod!
3/18 anonim válasza:
Attól függ hány év lenne köztük a korkülönbség. De a legjobbat akarnám a hugomnak és a barátomnak is, ergo ha a haver tényleg normális haver és nincs nagy korkülönbség akkor a legnagyobb örömmel.
4/18 anonim válasza:
nem zavarna de ha kiveszne a húgommal ott véget érne a barátság. és ezt ő tudná az elején és ha így is bevállalja akkor baj nem lehet
5/18 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem nekem megtetszett a barátom féltesója (én meg a barátom 14, a húga pedig 13 és fél).
2013. máj. 12. 19:40
6/18 Pain for Pleasure válasza:
Remélem nem a te húgodról van szó, ha te 15 éves vagy.
8/18 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, azt mondta hogy nem tudja :D
2013. máj. 12. 19:51
9/18 Pain for Pleasure válasza:
Itt valami turpisság történt, kizárt dolog, hogy a barátod és a húga között fél év a korkülönbség. Szóval hány éves valójában a kislány?
10/18 anonim válasza:
írta, hogy féltestvér.. ha az apa a közös, akkor lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!