Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom többet érez irántam mint kéne! Mi a teendő ilyenkor?
Évek óta nagyon jó barátok vagyunk, de sosem gondoltam, hogy ő ennél többet érezhet. 3 évig volt egy barátnője, aki megcsalta és vége lett néhány hónapja, ennek ellenére a mai napig össze járogatnak.
Az én párkapcsolatom is hadilábon áll sajnos, bár én igyekszem lezárni magamban és továbblépni, nem úgy gondoltam, hogy rögtön bele ugrok egy másik kapcsolatba és talán nem is menne.
Ő nagyon jól tudja, hogy mi a helyzet a párommal (aki egyébként a vőlegényem, jövőre szerettünk volna összeházasodni, hát nem jött össze), én is tudom, hogy ő mit művel még mindig az exével. Néhány napja elmondta, hogy minél többet beszélgetünk, ő annál közelebb érzi magát hozzám és úgy érzi teljesen belém szeretett, így nem tud mellettem lenni, mint barát. Semmit nem tudtam szólni, annyira meglepett, így abban maradtunk, hogy majd még erre visszatérünk.
A semmiből előállt az ötlettel, hogy menjek el vele egy hétre egy tengerparti nyaralásra csak mint két jó barát, aztán ott alakul ami alakul. Egy kicsit viszolygok ettől, én eddig sosem gondoltam még rá másként... Bár tény, hogy nagyon tisztelem, becsülöm és szeretem őt. Nagyon jó embernek tartom.
A párkapcsolatomat viszont még nem tudtam lezárni lelkiekben és ez így nem lenne fair senkivel szemben.
Teljes mértékben össze vagyok zavarodva, mit lehet ilyenkor tenni, hogy kitisztuljon a fejem? Ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!