Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már megvan a baj és meg szeretnénk szüntetni korai 1 és fél 2 honapos idöszakbann mi a legjobb teendő?
Ha bajként fogod fel a babát, akkor védekezz!!!!!! Millió lehetőség áll előtted, nem most kéne vakarózni.
De minél előbb irány a nőgyógyász!
Gondolom már túl vagy a dolgon, de azért másoknak is leírom: először nőgyógyász, aztán ultrahang, aztán családvédelmis nő, oda vissza 3 nap mulva, aztán kiválaszott kórház időpontegyeztetésre. De mindez a rohadt szar érzés, és senkinek nem kívánom.
A másik, hogy akkora nagy mocsokság az, ha egyáltalán ismeretlenül, és a körülmények ismerése nélkül azt meritek állítani, hogy vki eszetlenül dug. Csak eszetlenül lehet dugni, ha vki terhes lesz????
Én is voltam az, és nem az én vagy a partnerem hibájából. Egyszerűen így jött össze, és védekeztünk. Szóval nem kéne szerintem itt leugatni az olyanokat, akik nem szeretnének babát, mégis besikerül önhibájukon kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!