Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam a legjobb barátomba. Mit tegyek?
Nemcsak a legjobb barátom, hanem az osztálytársam is. Nagyon jó barátok vagyunk, mindig számíthatunk egymásra, rengeteg közös van bennünk.. és most azt hiszem bekövetkezett az amitől a legjobban féltem.
Szerintetek beszéljem meg vele, vagy ha nem foglalkozok ezzel elmúlhat magától ez az érzés?
(Egyébként egy 17 éves lány vagyok.)
En ezert nem hiszek a fiu-lany baratsagban.
Amugy, honnan tudod, hogy o nem erez tobbet? Siman lehet, hogy o is szerelmes beled, csak nem meri elmondani. :)
Kuldj neki apro jeleket, hogy tetszik neked, es ha eszreveszel valamit, mondd el neki, hogy mit erzel. Hacsak nem o mondja elobb. ;)
14/L
Nem is tudom.. Milyen jelekre gondolsz? Bocs, csak nem nagyon vagyok otthon ebben a témában.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
ne, ne figyelj jelekre
fiú-lány barátságnál NAGYON fontos h ha szerelmes vagy belé akkor bevalld neki.
2 opció van, vagy neki is vannak érzelmei irántad és akkor lesz egy g*ci jó kapcsolatod, vagy nincsenek, ekkor egy jó darabig alig fogtok beszélni, majd szépen ha túltetted magad a dolgon akkor megint lehettek pusz pajtik
plusz trükk, elkezdesz pasizgatni, ha elkezd féltékeny lenni akkor simán felszeded ;)
ha ez se jön be akkor meleg, vagy valaki másba szerelmes, esetleg annyira haverként tekint rád, hogy még dugó pajtid se lenne, de ez esetben megint csak felmerül a melegség kérdése :D
Nézd.
Nem is tudod, hogy mekkora esélyt adsz ezzel a srácnak. Megadod neki az esélyt, hogy véghezvigye a lehetetlent, és kitörjön a barátzónából.
Tedd meg érte. Érte és az összes rinyáló gyökérért, akik itt sírnak, hogyha egy lány kosarat ad nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!