Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam a legjobb barátnőmbe? (20/L)
A szexuális vonzalmadat igyekezz leküzdeni, és semmiképpen se célozgass felé. Amúgy ugye nem vagy leszbikus?
Te is keress magadnak egy fiút, vagy csapódj hozzá egy bulizós bandához, ha ez hiányzik. Értsd meg, neki is kell pasi, úgy ahogy neked is. Hetente elég, ha találkoztok, én az LB-mel még ennél is ritkábban tudok csak találkozni. Vannak még barátaid, nem? Ha nincsenek, hát keress! ;)
najó... hogy kapj egy normális választ is, próbálok valami értelmeset összeszedni.
Lehet, hogy vannak benned más irányú vonzalmak is, ezzel nincs gond. Ha egy 100% hetero lánynak mondanál, mégcsak viccből is utalásokat arra, hogy kipróbálhatnátok, akkor szerintem egyből lehurrogna, és viszakozna a gondolattól. Namost. Ne mondd el neki semmiképp, hisz van egy fiúja, együtt van valakivel. Azt megmondhatod neki, hogy nagyon hiányzik, és hiányoznak azok az idők, amikor együtt töltöttétek a napjaitokat. Várd meg, erre hogyan fog reagálni, és remélhetőleg veszi a lapot, és észhez tér, rájön, hogy elhanyagolt téged. Ismét közelebb kerülhettek egymáshoz, és remélhetőleg meg fog oldódni a dolog. :) Ha a vonzalmat fontolgatod elmondani, ne tedd! Semmiképp... voltam hasonló szituációban és tudom, hogy nagyon, nagyon rossz dolog így elmondani valakinek, akiről mégcsak alig sejtheted, hogy hasonlóan érez irántad. Ezt tartogasd a jövő titkai közt, egyenlőre arra hajts rá, hogy megint együtt lehessetek! Sok sikert! :)
16/F
16/F vagyok: Miért lennék minibúza? Sosem érdekeltek a fiúk, de oké, megtapsollak, amiért jobban ismersz mint én önmagamat! ;) *taps-taps*
utolsó: mert, talán gondod van a homokosokkal? Akkor ne engem támadj, hanem őket, nekem nincs bajom velük, amíg rám nem másznak. Addig meg ne velem legyen nagy a pofád, hanem menj ki a felvonulásokra, és ott ugass a melegeknek, aztán megnézem, mikor 25 izompólós búza rádtámad és addig üt amíg lélegzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!