Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, mit tegyek? ! (L,18)
Puhatolózz a barátjánál, hogy mit szólna hozzá, ha ti hármasban... ha csak egyszer belemenne, te is jól járnál és a srác is (még ha hozzád sem ér, de minden pasinak tetszik a látvány ahogy két csaj falja egymást), talán még a legjobb bnődnek is tetszene egyszeri alkalomként :D
Amúgy komolyra fordítva, ha a fenti megoldás nem jöhet szóba, jobb ha elfelejted... vagy az, vagy semmi, én legalábbis (még ha vonzódna irántam a csaj) sem zúznám szét a kapcsolatukat...
NEHOGY BESZÉLJ A BARÁTJÁVAL, H TI HÁRMASBAN!!!!! A lány pasija ha szereti a bnőjét tuti visszamondja neki és mi jön le??? Hogy a lány bnője vagyis Te, le akarod nyúlni a pasiját!!! NE BESZÉLJ A BARÁTJÁVAL!
Viszont a bnőddel beszélhetsz...
várj! hátha... De azért ne légy vak, nehogy elszalaszd közben az igazit!
1éjszakásba biztos nem mennék bele, se 3-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!