Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nincs pénzem mellműtétre és nem bírok így tovább élni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és 70A-s mellem van és egyszerűen mindig selejtnek érzem magam,nem érzem nőnek magam , egy h.ülye pi.csává váltam mert a kapcsolatomat is tönkreteszem ezzel ,hogy csúnyának érzem magam e miatt amúgy jó alakom van a fejemmel sincs gond csak a mellemet szégyellem és már azon is kiakadok,ha egy nagy mellű csajt mutatnak a tv-ben és a barátom nézi vagyis már rögtön el is fordul mert tudja h nem bírom tudom,hogy gáz a viselkedésem de annyira utálom magam és nem is akarok így élni mindenki beszólogat meg mindig a nagy mellekről van szó és ilyenkor inkább azt gondolom meg se születtem volna még a saját anyám is beszól állandóan neki nagy melle van...
2013. máj. 12. 09:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem a melled lett kisebb, csupán a mérhetetlen önsajnálatod lett nagyobb.
2013. máj. 12. 10:13
 22/29 A kérdező kommentje:
ez nem önsajnálat hanem szenvedés mert nem tudom magam jól érezni e miatt.
2013. máj. 12. 10:15
 23/29 anonim ***** válasza:

De van benne önsajnálat is, amit nem vagy képes magadnak sem bevallani sőt senkinek sem, mert az ugye milyen is lenne.

Belehalni nyilván nem fogsz mert elég gyáva személyiség vagy, a valódi érzéseidet sem mered bevallani.

És mivel őszintén nem tudunk veled beszélni, mert tagadod saját magadat, ezért a tanácsok feleslegesek.

2013. máj. 12. 10:19
 24/29 anonim ***** válasza:

engem pl nem érdekelne ha olyan kicsi, segg párti vagyok, bár ezt neked mondhatom... :D

mondjuk én egy 14 évest is megnézek oszt azoknak sincs dinnye a ruhájuk alatt..

F19

2013. máj. 12. 10:30
 25/29 anonim ***** válasza:
szerintem is hülyeség. én se szeretem a nagy melleket. az átlagos vagy a kisebb jön be. Valaki kitalálta, hogy a nagy az igazi, de egyáltalán nem igaz, mindenkinek más tetszik! Nekem pl. mindegy lenne, mekkora melle van a barátnőmnek, nálam egyáltalán nem ez a központi kérdés.
2013. máj. 12. 10:31
 26/29 anonim ***** válasza:
szerintem semmi baj nincs a melleiddel.
2013. máj. 12. 10:35
 27/29 anonim ***** válasza:
Hát ez hülyeség! Nekem kifejezetten tetszik a melled. Nem értem mi a bajod. Itt bizony agyban van a probléma :D
2013. máj. 12. 10:43
 28/29 anonim ***** válasza:

van pár lehetőség:

-elfogadod, hogy baj van a fejedbe, hogy ezeket a gyönyörű és kifogástalan cickókat tönkre akarod tenni

-elmész agybeültetésre. Szerintem sokat segitene.

-pénzért ku.válkodsz, elég hamar összejönne sztem a rávaló

-amúgy visszataszitónak tartom, hogy nem akarsz velem lefeküdni. :)

2013. máj. 12. 12:48
 29/29 anonim ***** válasza:
nekem pl. rohadtul tetszel kép alapján, az ekkora mellek jönnek be. na tessék:) mellesleg ha műmelled lenne nem kellenél mert utálom a műciciket:S:S
2013. máj. 14. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!