Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nincs pénzem mellműtétre és nem bírok így tovább élni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és 70A-s mellem van és egyszerűen mindig selejtnek érzem magam,nem érzem nőnek magam , egy h.ülye pi.csává váltam mert a kapcsolatomat is tönkreteszem ezzel ,hogy csúnyának érzem magam e miatt amúgy jó alakom van a fejemmel sincs gond csak a mellemet szégyellem és már azon is kiakadok,ha egy nagy mellű csajt mutatnak a tv-ben és a barátom nézi vagyis már rögtön el is fordul mert tudja h nem bírom tudom,hogy gáz a viselkedésem de annyira utálom magam és nem is akarok így élni mindenki beszólogat meg mindig a nagy mellekről van szó és ilyenkor inkább azt gondolom meg se születtem volna még a saját anyám is beszól állandóan neki nagy melle van...
2013. máj. 12. 09:03
1 2 3
 11/29 Vackorka ***** válasza:

Egy dolgot tanulj meg, mi pasik utálunk mindent ami mű:

-müköröm

-műmell

-műszáj

stb...

Tehát hidd el, ha megcsináltatod, akkor az 10emberből jó ha 1nek fog tetszeni.

2013. máj. 12. 09:20
 12/29 A kérdező kommentje:
van műkörmöm és érdekes egyik pasimnak se volt kifogása ellene ,másik dolog pedig,ha műmellem lenne se lennék ribanc ,hanem ugyanolyan lennék mint most vagy normálisabb mert nem lenne problémám.
2013. máj. 12. 09:23
 13/29 anonim ***** válasza:
Mutass egy képet! Lehet bikinis is.
2013. máj. 12. 09:29
 14/29 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább legyen kicsi de igazi,mint nagy mű.
2013. máj. 12. 09:37
 15/29 anonim ***** válasza:
nemrég olvastam 1 cikket, hogy 1 nô kicsinek találta a melleit, ezért elment 1 hipnotizôrhöz (mûtétre nem volt pénze) és 3 alkalom után több mérettel lett nagyobb a,melle.keresw utánna neten.
2013. máj. 12. 09:38
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj,hogy rib@nc lennél vagy sem.Ennek semmi köze a rib@ncsághoz.Szimplán arról van szó,hogy sok férfi undorítónak találja.Ha hiszed,ha nem én járnék kis mellű lánnyal,mert nem attól leszel jó nő,hogy nagy a melled vagy kicsi.Hanem attól,hogy ha szép az arcod,kedves vagy,stb.De a külső tulajdonságok annyira nem is fontosak.
2013. máj. 12. 09:42
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem te csak simán IQ negatív vagy, ez egyértelműen látszik minden megnyilvánulásodból. Mi az, hogy igazságtalan, hogy a szüleidnek nincs pénze a mellműtétedre? Ők már gyártottak neked melleket, ha nem tetszik, ne náluk reklamálj szerintem... Nekem is kis mellem van, de semmi pénzért nem műttetném (konkrétan roncsolnám) az egészséges szöveteimet emiatt. Van egy barátod, aki szeret, te meg csak hisztizel egy ilyen hülyeségen. Milyen jó egyeseknek, hogy ez a legnagyobb problémájuk az életben.:)

Ha kis melled van, kis melled van, és? Akinek nem tetszik, ne nézzen rá. Mivel pénzed nincs a műmellre, felesleges idegeskedned emiatt, mert nem old meg semmit. Tegyél rendet a fejedben, ez a megoldás.

2013. máj. 12. 09:43
 18/29 anonim ***** válasza:

neked van Pasid, szóval jobban csinálsz valamit még a 70A-s melleiddel is, mint én a 75B-sjeimmel, mert nekem évek óta senkim nincs.

én meg orrműtétet akarok, mert olyan az orrom mint egy gumó (lehet ezért nem kellek senkinek) és azért lássuk be, egy orr mégiscsak feltűnőbb helyen van...

ne parázz, annál nagyobb lesz az öröm, mikor kemény munkával megkerested az árát :) én is így teszek, addig meg nem sokfelé járok, hogy ne ocsmánynak ismerjenek meg, hanem majd az új orrommal lássanak

2013. máj. 12. 09:52
 19/29 anonim ***** válasza:

Vajon ha egyedül élnél és nem lenne szükséged pasira, illetve nem érdekelne téged mások véleménye, és az hogy a média mit sugároz , akkor is megműttetnéd?

Vagy ez csak szimplán egy kisebbségi érzés, és ettől kevesebbnek érzed magad, akkor is ha csak saját magadról van szó?

Szerintem hiába műttetnéd meg a melleidet utána mindig találnál magadon valamit amit nem tudnál elviselni. Egyik probléma helyrehozása adná egy új probléma nyitját.

2013. máj. 12. 10:09
 20/29 A kérdező kommentje:
[link] itt egy kép ezen talán látszik eléggé, de ez egy éve készült szerintem azóta még kisebb lett.
2013. máj. 12. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!