Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még bulizni sincs pénzem, ne is csajozzak?
Éjszakai élet 4-5 ezer forintnál kezdődik (belépő, ital, utazás), ha még az italt nem számolom akkor is 2-3 ezer.
Én sajnálok ennyi pénzt rá, voltam már, szerintem nem olyan nagy dolog, hogy ennyit megérjen.:(
De ha buliba nem megyek, csajozni se tudok...
Mit tegyek?18f
3-as válaszoló vagyok, kiegészítem előző válaszom:
ez azért van, mert ma mindenki azt nézi, hogyan lehet kihasználni a másikat, a csórók ezért estek ki a pixisből, mert ugyebár őket nem lehet anyagilag lehúzni...
Hát, ez nagyon fura, egy rakat csóró csávót ismerek, akik albérletben élnek a barátnőjükkel. Hoppá, hiszen én is egy vagyok közülük. Mégis van barátnőm, sőt, velem él.
Nem lehet, hogy mégis csak bennetek a hiba, nem pedig a világban? Talán nem luxus prostikat kéne csak észrevenni, és máris lennének lányok, akik nagyon tudnak szeretni...
"Hát, ez nagyon fura, egy rakat csóró csávót ismerek, akik albérletben élnek a barátnőjükkel. Hoppá, hiszen én is egy vagyok közülük. Mégis van barátnőm, sőt, velem él.
Nem lehet, hogy mégis csak bennetek a hiba, nem pedig a világban? Talán nem luxus prostikat kéne csak észrevenni, és máris lennének lányok, akik nagyon tudnak szeretni..."
És akinek albérletre se futja, mivel nincs munkája?!
"És akinek albérletre se futja, mivel nincs munkája?!"
Ilyen élethelyzetben meg mondjuk nem a csajozáson és a bulizáson kellene törnöd az agyad, hanem azon hogy kitörj ebből és munkát találj. Utána lehet csajozni, de ne várd el hogy majd egy nő húz ki a kakiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!