Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bulizós lányok! Az a tény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulizós lányok! Az a tény, hogy egy fiú nem jár bulizni, kizáró oknak számít?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk van egy srác, aki nem antiszociális, illetve nem képzeli magát többnek, mint embertársai, akik bulizni járnak, csak éppen neki nincs indíttatása a dologhoz. Problémát, kizáró okot jelenthet ez?

2013. febr. 15. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Eléggé kizáró ok. Én imádok bulizni és főleg az aktuális barátommal.
2013. febr. 15. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:

En ebben a szituacioban csak azt nem tudnam elkepzelni hogy otthon uljek amig tudom hogy a baratnom bulizik es ki tudja milyen f*sszopok taperoljak meg itatjak eppen:)

De mondjuk nem biztos hogy relevans a velemenyem mert en imadok bulizni es altalaban a lanyok is akikkel vagyok.

2013. febr. 15. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna! A barátommal is ritkán járunk együtt szórakozni. Szeretem őt, ha együtt megyünk, úgy is jó szokott lenni, de mindkettőnknek megszokott, hogy a barátainkkal/barátnőinkkel megyünk általában.

Éppen ezért, engem nem zavarna, ha nem járna bulizni az adott srác. Ha nem féltékenykedne/papolna azért, mert én eljárok, egyáltalán nem lenne gond.:)

2013. febr. 15. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
A partyp*csáknak biztos az.
2013. febr. 15. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny fajta egyáltalán. Már csak az a kérdés, hogy a kiszemelt személy melyik elvet vallja... Talán nekem is el kéne látogatnom pár ilyen helyre.
2013. febr. 15. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok bulizós, és féltékenykednék, de amúgy sem az eseteim a partiribizlik:)
2013. febr. 15. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:
öhm, talán nem bulizós lányokat kéne keresned, ha ennyire otthonülős vagy. persze biztos van közöttük, akit nem zavar, de kisebb rá az esély.
2013. márc. 14. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!