Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy kocka hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy kocka hogy lesz egyik pillanatról a másikra nagy nőcsábász és bulizós?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm annyira kocka volt,hogy a monitorba is lukat karcolt a lövöldözős játékhoz,most meg csak a csajozás és a bilizás,piálás tölti ki az életét.

Szerintetek mi kell ahhoz,hogy egy ilyen kaliberű kocka ennyire megváltozzon?

2013. febr. 8. 22:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
hormonok...
2013. febr. 8. 22:57
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Megmarta egy radioaktív arc,a jersey shore-ból.
2013. febr. 8. 22:58
 3/28 anonim ***** válasza:
Én is régen kocka voltam, most már csak a csajok. Velem az történt, hogy egyszerűen volt egy pillanat amikor rájöttem, hogy a csajok milyen fontosak. :)
 4/28 anonim ***** válasza:
70%

ha a családjától nem kapja meg a kellő szeretetet, akkor gyakran van hogy az ember extra igény érez arra, hogy a csajoktól szerezze meg a törödést, az elismerést...ja meg hát szexet.

am ha pl ilyen 16-17 évesen kezdett el megváltozni az még böven oké, de ha 20on éves koráig kocka, akkor utána már nagyon nagy mutatvány kell hozzá, hogy ember legyen belöle valaha is.

5/28 anonim ***** válasza:
A kor...
2013. febr. 8. 22:59
 6/28 anonim ***** válasza:
és am ki is gyurta magát meg ilyenek?
2013. febr. 8. 22:59
 7/28 A.Romanov ***** válasza:
100%
Én 18 éves koromig hard core kocka voltam. Azóta gyúrok, futok, eljárkálok itthonról. De nem a csajok érdekelnek, csak egyetlen egy lány :3
2013. febr. 8. 23:01
 8/28 A kérdező kommentje:
19 évesen változott meg és igen ki is gyúrta magát csak a csajozás miatt,kemény két hétig gyúrt:D
2013. febr. 8. 23:01
 9/28 anonim ***** válasza:
2 hét gyurás az semmi
2013. febr. 8. 23:02
 10/28 A kérdező kommentje:
És nála idősebb nőkkel kezd ki,a fiatalabbakat meg lenézi,magát meg "istennek" képzeli
2013. febr. 8. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!