Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kocka hogy lesz egyik pillanatról a másikra nagy nőcsábász és bulizós?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm annyira kocka volt,hogy a monitorba is lukat karcolt a lövöldözős játékhoz,most meg csak a csajozás és a bilizás,piálás tölti ki az életét.
Szerintetek mi kell ahhoz,hogy egy ilyen kaliberű kocka ennyire megváltozzon?
2013. febr. 8. 22:56
2/28 anonim válasza:
Megmarta egy radioaktív arc,a jersey shore-ból.
3/28 anonim válasza:
Én is régen kocka voltam, most már csak a csajok. Velem az történt, hogy egyszerűen volt egy pillanat amikor rájöttem, hogy a csajok milyen fontosak. :)
4/28 anonim válasza:
ha a családjától nem kapja meg a kellő szeretetet, akkor gyakran van hogy az ember extra igény érez arra, hogy a csajoktól szerezze meg a törödést, az elismerést...ja meg hát szexet.
am ha pl ilyen 16-17 évesen kezdett el megváltozni az még böven oké, de ha 20on éves koráig kocka, akkor utána már nagyon nagy mutatvány kell hozzá, hogy ember legyen belöle valaha is.
6/28 anonim válasza:
és am ki is gyurta magát meg ilyenek?
7/28 A.Romanov válasza:
Én 18 éves koromig hard core kocka voltam. Azóta gyúrok, futok, eljárkálok itthonról. De nem a csajok érdekelnek, csak egyetlen egy lány :3
8/28 A kérdező kommentje:
19 évesen változott meg és igen ki is gyúrta magát csak a csajozás miatt,kemény két hétig gyúrt:D
2013. febr. 8. 23:01
10/28 A kérdező kommentje:
És nála idősebb nőkkel kezd ki,a fiatalabbakat meg lenézi,magát meg "istennek" képzeli
2013. febr. 8. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!