Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kocka hogy lesz egyik pillanatról a másikra nagy nőcsábász és bulizós?
Egyik ismerősöm annyira kocka volt,hogy a monitorba is lukat karcolt a lövöldözős játékhoz,most meg csak a csajozás és a bilizás,piálás tölti ki az életét.
Szerintetek mi kell ahhoz,hogy egy ilyen kaliberű kocka ennyire megváltozzon?
44%-os te fiú vagy lány vagy?
Mert eléggé véded ezt az "illető" fiút.
Szerintem ahhoz,hogy az apja luxuskocsijával felszedjen valakit(ami amúgy nem nagyon jön össze neki:D) nem kell jóképűnek lennie.
Képet meg nem küldök,max előbb küldj te képet aztán mutatok én is.:P
Hát, ott kezdődnének a bajok, hogyha te egy srácra azt mondanád, hogy: gyönyörű/ cukipofa.
Nem azért mondom, mert védeni akarom...
Én magamat nem tartom sokra (19évesen kopaszodom, kocka has amivel csak az az 1 probléma, hogy egy nagy kocka az gész XD ,stb) mégis eddig csak az halottam, hogy jól nézek ki, meg hogy ,,rossz fiús" vagyok ( borosta ) ...
Am, miért kérdezed?
Te is szeretnél kimozdulni a kocka életvitelből és ehhez keresel valami támpontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!