Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha még bulizni sincs pénzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még bulizni sincs pénzem, ne is csajozzak?

Figyelt kérdés

Éjszakai élet 4-5 ezer forintnál kezdődik (belépő, ital, utazás), ha még az italt nem számolom akkor is 2-3 ezer.

Én sajnálok ennyi pénzt rá, voltam már, szerintem nem olyan nagy dolog, hogy ennyit megérjen.:(

De ha buliba nem megyek, csajozni se tudok...

Mit tegyek?18f

2013. febr. 15. 17:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mennék én egyedül is, mert a haverjaim éppen nem akarnak. De nem tudom magam elképzelni ott egyedül álldogálva...
2013. febr. 15. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem muszáj egyhelyben álldogálnod. Mászkálsz össze-vissza, belszélgethetsz idegenekkel.
2013. febr. 15. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:

ilyen nincs komolyan... találd már fel magad! Én kemény 500-600 Ft al megyek fel + egy kis laposüveg pálinkával. Max belépőre szerzek még pénzt és csók. Nem kell itt meghívogatni az összes kis csajt, ne legyél már ilyen. Ha csak azért áll le veled beszélgetni mert meghívtad, akkor az gáz.

20 F

2013. febr. 15. 18:55
 14/15 anonim válasza:
De egyedül veszélyesebb ha olyan kötegetös emberek spéciznek ki
2013. febr. 15. 20:22
 15/15 anonim ***** válasza:

légy egy kicsit társasági ember könyörgöm,18 vagy,haverkodj ilyen bulizos bandákkal akik törzsvendégek,ők bevisznek téged bulizni,idd le magad és úgy tuti felszedsz valakit és haverkodsz is.De egyébként a sulidban,egyetemeden kell legyen valami ingyen buli és amugy is osztályban is tudsz csajozni.

19/f

2014. júl. 24. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!