Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl kövér vagyok, túl félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kövér vagyok, túl félénk vagy túl sok a pénzem?

Figyelt kérdés

30 éves elmúltam és még sosem volt igazi kapcsolatom. A legtöbb férfi, aki iránt érdeklődést mutatok, csak barátkozni akar velem.

Kezdem nem érteni és az önbecsülésem lassan a nulla felé konvergál emiatt, mert kedves vagyok, mosolygós, érdeklődő, viszont nagyon kövér (173cm/89kg). Mondjuk nyilván a legtöbben a külsőre mennek, ezt értem, de hogy senkit nem érdekeltem eddig, az furcsa.

Félénk vagyok, igaz, de lehet, hogy megijednek tőlem? Egyáltalán nem azért írom le, mert nekem ez fontos vagy dicsekedni akarok (épp ellenkezőleg, tojok rá és általában rejtegetni szoktam, nem hozom szóba ha lehet), de mostanra oda jutottam, hogy ez megijeszhet pár férfit: 2 diplomám van, 4 nyelven beszélek, kiemelten jól keresek, mindenféle dolog érdekel a focitól a ballettig, az atomfizikától a filozófiáig és jó beszélgetőpartner vagyok, a szexet imádom (már amennyire emlékszem, hehehe, jó pár éve volt sajnos legutóbb, kénytelen vagyok magam megoldani), szóval azon tűnődöm, hogy mi bajom lehet.

ui. kérlek ne írjatok privátot, pláne ne a szeretem a szexet kommentre alapozva, nem itt keresek partnert, köszi!

2012. nov. 28. 18:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mennyi a pénzed? Ha a kövérségeddel hatványozottan több, akkor itt vagyok!
2012. nov. 28. 18:50
 2/17 anonim ***** válasza:

"nem itt keresek partnert, köszi!"

És hol keresel?

2012. nov. 28. 18:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"nem itt keresek partnert, köszi!"

Szívesen:)

2012. nov. 28. 18:51
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon kövér lennel? A párom pont ilyen paraméterekkel rendelkezik és szerintem még hízhatna kicsit. Inkább túl félénk lehetsz, az sokaknál problémát szokott jelenteni párkapcsolati téren.
2012. nov. 28. 18:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, bocsánat, elnéztem, úgy olvastam, te vagy a férfi. :D Így viszont lehet, tényleg első látásra sokan csak a külsőre mennek és tényleg vannak, akiknél hátrány a túlsúly. De sok ducibb nőnek van barátja, férje, úgyhogy így is a félénkség lehet a probléma. :)
2012. nov. 28. 18:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát az igazat megvallva itt szerintem egyértelműen a súlyod a legnagyobb visszatartó erő a férfiak számára. Ez most lehet megbánt, de szerintem csak őszinte válasszal tudsz bármit is kezdeni. Az összes többi dolog amit írtál lehet visszataszít pár embert, de nem sokat. A súlyod viszont biztos elrisztja a legtöbb férfit. Nekem például egyáltalán nem fontos a külső, amíg ápolt a lány, egyedül az tud elriasztani ha kövér valaki. Szóval ha könnyebben akarsz társat találni, akkor megpróbálhatsz lefogyni. Szívás hogy ez ennyire számít, meg szomorú, hiszen az egyéb tulajdonságaid miatt nagyon is értékes ember vagy, de ez van, ez tény, ehez kell igazodni.
2012. nov. 28. 18:56
 7/17 anonim ***** válasza:
Írd már meg mennyi a pénzed! Olyan szerelmes tudnék lenni beléd!
2012. nov. 28. 18:57
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Én nem jönnék össze kövér lánnyal. Sportolj, én is sportolok. Önbizalmat ad, egészségessé válsz, és fogysz is. Majdnem olyan testtömeged van, mint nekem, pedig majd 30 cm van közöttünk, és 4 éves edzésmúlt. Ez azért elég ijesztő.
 9/17 anonim ***** válasza:
2 diplomád van, 4 nyelven beszélsz, mindenféle dolog érdekel, és azt gondolod, hogy ennyiböl bárki is tudna értelmes választ adni a kérdésedre? Ehhez sokkal többet kellene tudni rolad.
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Fogyjál le, sportolj, sokat mosolyogj, légy nyitott és kedves mindenkihez.
2012. nov. 28. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!