Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kövér vagyok, túl félénk vagy túl sok a pénzem?
30 éves elmúltam és még sosem volt igazi kapcsolatom. A legtöbb férfi, aki iránt érdeklődést mutatok, csak barátkozni akar velem.
Kezdem nem érteni és az önbecsülésem lassan a nulla felé konvergál emiatt, mert kedves vagyok, mosolygós, érdeklődő, viszont nagyon kövér (173cm/89kg). Mondjuk nyilván a legtöbben a külsőre mennek, ezt értem, de hogy senkit nem érdekeltem eddig, az furcsa.
Félénk vagyok, igaz, de lehet, hogy megijednek tőlem? Egyáltalán nem azért írom le, mert nekem ez fontos vagy dicsekedni akarok (épp ellenkezőleg, tojok rá és általában rejtegetni szoktam, nem hozom szóba ha lehet), de mostanra oda jutottam, hogy ez megijeszhet pár férfit: 2 diplomám van, 4 nyelven beszélek, kiemelten jól keresek, mindenféle dolog érdekel a focitól a ballettig, az atomfizikától a filozófiáig és jó beszélgetőpartner vagyok, a szexet imádom (már amennyire emlékszem, hehehe, jó pár éve volt sajnos legutóbb, kénytelen vagyok magam megoldani), szóval azon tűnődöm, hogy mi bajom lehet.
ui. kérlek ne írjatok privátot, pláne ne a szeretem a szexet kommentre alapozva, nem itt keresek partnert, köszi!
"nem itt keresek partnert, köszi!"
És hol keresel?
"nem itt keresek partnert, köszi!"
Szívesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!