Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl kövér vagyok, túl félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kövér vagyok, túl félénk vagy túl sok a pénzem?

Figyelt kérdés

30 éves elmúltam és még sosem volt igazi kapcsolatom. A legtöbb férfi, aki iránt érdeklődést mutatok, csak barátkozni akar velem.

Kezdem nem érteni és az önbecsülésem lassan a nulla felé konvergál emiatt, mert kedves vagyok, mosolygós, érdeklődő, viszont nagyon kövér (173cm/89kg). Mondjuk nyilván a legtöbben a külsőre mennek, ezt értem, de hogy senkit nem érdekeltem eddig, az furcsa.

Félénk vagyok, igaz, de lehet, hogy megijednek tőlem? Egyáltalán nem azért írom le, mert nekem ez fontos vagy dicsekedni akarok (épp ellenkezőleg, tojok rá és általában rejtegetni szoktam, nem hozom szóba ha lehet), de mostanra oda jutottam, hogy ez megijeszhet pár férfit: 2 diplomám van, 4 nyelven beszélek, kiemelten jól keresek, mindenféle dolog érdekel a focitól a ballettig, az atomfizikától a filozófiáig és jó beszélgetőpartner vagyok, a szexet imádom (már amennyire emlékszem, hehehe, jó pár éve volt sajnos legutóbb, kénytelen vagyok magam megoldani), szóval azon tűnődöm, hogy mi bajom lehet.

ui. kérlek ne írjatok privátot, pláne ne a szeretem a szexet kommentre alapozva, nem itt keresek partnert, köszi!

2012. nov. 28. 18:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a sok eddigi választ. Én is úgy gondolom, hogy a kövérségem a probléma, de eddig nem sikerült lefogyni, nem volt elég akaraterőm. Aztán mindig amikor találkoztam valakivel, aki érdekelt, elkezdtem fogyni és volt, hogy rengeteget lefogytam, mire kiderült, hogy az illető csak barátkozni akar (vagyis húzta a fejemet hosszú időn keresztül), aztán bánatomban mindig visszahíztam. Nem egy intelligens dolog, tudom.

Egyébként régebben versenyszerűen sportoltam, de sérülés miatt sajnos abba kellett hagynom, úgyhogy ráadásul gondolom a testem gyorsan hozzászokna újra a mozgáshoz, csak nagyon lusta lettem.

És 6. persze, természetesen csak az őszinte válasszal tudok bármit is kezdeni, nem bánt meg semmi, hiszen én is tudom az igazságot.

9. nyilván több mindent kéne tudni rólam, de mégsem írom le itt az élettörténetem. :)

Pláne mikor ez is elég hosszú volt, leírom, hogy kedves, mosolygós, érdeklődő vagyok és azt tanácsolják, hogy legyek kedves, mosolygós, nyitott. :))) (megértem, tényleg hosszú elolvasni)

2012. nov. 28. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de tényleg fogynod kéne. Te írtad: "önbecsülésem lassan a nulla felé konvergál emiatt". Ha lefogynál, jobban tetszenél magadnak, ez rengeteget számít.
2012. nov. 28. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, az első benyomás az nagy részben a külső =/ Próbálj meg lefogyni, diétázz, tornázz vagy sportolj valami fitness félét :) Ne a tökély alak legyen a célod, mert az nem megy olyan gyorsan nyilván, jelöld ki célul egyelőre a középalakot:)A leírtak alapján jófejnek, jó tulajdonságúnak tűnsz!Ha egy kicsit vonzóbbá teszed magad ne félj, egy ilyen nő találni fog partnert!:)
2012. nov. 28. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi az a 4 nyelv, és milyen területen dolgozol?
2012. nov. 28. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Változtass az életviteleden! Sportolj, étkezz egészségesen, legyél mindig nyitott az új emberek megismerésére és hátha...

Én nem akarok a pénztárcádban "nyúlkálni", de ezt a dolgot csak azért merem felajánlani, mert írtad, hogy jól élsz. Ezért én a helyedben eljárnék fitness termekbe és esetleg felfogadnék egy személyi edzőt is, akivel edzhetsz, jó tippeket ad és persze motivál!

Írtad, hogy fogytál, amikor volt miért..., és később visszahíztat, hát igen ez nem túl pozitív, de nagyon sok emberrel megesik. Én most azt javaslom, hogy vágj bele egy diétába, persze csak szépen fokozatosan kezdj el változtatni a megszokott "rossz" dolgaidon, tehát lassan iktasd ki a cukrot, a pékárút és társait az életedből és szintén fokozatosan kezdj el mozogni. Ha egy nap csak 20 perccel többet sétálsz/lépcsőzöl, mint eddig akkor már jó úton haladsz.

Sajnos ilyen felszínesek vagyunk mi emberek, hogy hiába a jó anyagiak(persze vannak kivételek, mert sok mókás ember itt is már a pénzed érdekli) a külső az ami megfog a belső meg megtart(mekkora közhely, de mégis igaz), neked a belsőddel semmi probléma nincs így olvasottak alapján.

Kívánom, hogy találd meg az igazit és élj boldogan!

2012. nov. 28. 20:22
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
ha meg tudtál tanulni 4 nyelven adjál már magadra annyit hogy lehúzol egy konditerembe és megszakadsz abban a heti 2*1,5 órában.
2012. nov. 28. 20:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm ismét a válaszokat, sokat segítettetek, remélem a mostani elhatározásom majd kitart. :)
2012. nov. 29. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!