Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire számít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire számít, hogy az, akivel össze akartok jönni, milyen csillagjegyben szülessen?

Figyelt kérdés

Vannak ismerőseim, akiknek számít, másoknak nem számít egyáltalán.

Megírhatjátok a sajátotokat is :D Ha megírjátok, én is :D

2013. máj. 10. 18:13
1 2 3
 21/25 °°Lucyferia°° ***** válasza:
elolvasom és jókat nevetek rajta :D sokszor igaz, amúgy vìzöntõ. de azt sose tudtam a pàromnak mi. annyira nem izgat
2013. máj. 10. 18:54
 22/25 A kérdező kommentje:
Mentek a zöld pacsik :)
2013. máj. 10. 18:55
 23/25 anonim ***** válasza:
eletem legrovidebb randija 1 horoszkopmanias csajjal volt, masrol nem tudott beszelni, fel ora utan otthagytam a csillagjaival eggyutt
2013. máj. 10. 19:31
 24/25 anonim ***** válasza:

Én skorpió.

Amúgy nekem nem az,nem szoktam nézni.

2013. máj. 10. 20:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Halak vagyok és csak eszerint választok, eddig még nem jött be, de nem adom fel, míg egydarabban látsz! (Bak aszc.)
2013. máj. 10. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!