Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire számít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire számít, hogy az, akivel össze akartok jönni, milyen csillagjegyben szülessen?

Figyelt kérdés

Vannak ismerőseim, akiknek számít, másoknak nem számít egyáltalán.

Megírhatjátok a sajátotokat is :D Ha megírjátok, én is :D

2013. máj. 10. 18:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én mindig a kölcsönös vonzalom és szimpátia alapján választottam. A csillagoknak nagy befolyása nincsen a párkapcsolatunkra. Csak ezért van ez a 12 csillagjegy, mert ők tizenkét részre osztják az ekliptikát, azt az utat, amin a Nap a Földről nézve végighalad egy év alatt.

De pl. a föld másik felén már pont nem jön ki a 12 jegy. Szóval ha ott találták volna ki, vagy más utat tartanak szimpatikusnak akkor lehetett volna akár Kis Göncöl jegy is.

Én pedig Leo vagyok.

2013. máj. 10. 18:30
 12/25 anonim ***** válasza:

Itt szeretnék tiltakozni mérlegként, hogy a többi horoszkóp mind valamilyen élőlény, miközben az én csillagjegyem egy egyszerű tárgy.

Kérem a jegy nevét és jelképét lecserélni egy a többivel megegyező rangúvá.

kérdésre: nem soha nem érdekelt.

2013. máj. 10. 18:30
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Bak vagy. :P
2013. máj. 10. 18:31
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de cuki vagy GeGeL, te ilyenekkel foglalkozol? :'D Én kos vagyok, és amikor még régebben komolyabban tetszett egy fiú, rendszeresen olvastam mindkettőnk horoszkópját. Természetesen annyira naiv voltam, annyira elvarázsolt a köd, hogy hittem is a jóslatoknak. :D De nem igazán váltak valóra, de mindegy, jó volt álmodozni. Egyébként vízöntő a fiú. De nem esnék kétségbe, ha nem olyan lenne a csillagjegye a kiszemeltemnek, mint amivel elvileg én összeillenék. Sőt, ez a része egyáltalán nem is érdekel, sosem néztem utána, hogy működik. :)
2013. máj. 10. 18:31
 15/25 anonim ***** válasza:
szűz vagy netán?
2013. máj. 10. 18:32
 16/25 anonim ***** válasza:

Hát, őszintén, engem nem számít semennyire sem.

Kos vagyok én is, elvileg a Szűz (csillagjegyi, természetesen) pasikkal nem illek össze, pedig eddig a két leginkább működő kapcsolatomban Szűz pasi volt a kedves. Akikkel elvileg összeillenék, az nem tudom, valahogy sose működött...

Valamennyi befolyása lehet, hogy van a csillagállásnak a születésünkkor, én nem szólok bele egy ilyen ősi okosságba, de azt erősen kétlem, hogy mondjuk a szakításaimnak, pénznyereségeimnek, vagy ne adj' isten a hasmenésemnek köze lett volna valaha is bármikor ahhoz, hogy a Neptun éppen milyen szöget zárt a Marssal... És a napi horoszkópok meg pláne butaságok.

2013. máj. 10. 18:33
 17/25 anonim ***** válasza:

Régen unalmamban sok ezzel kapcsolatos dolgot olvastam, és tisztában vagyok azzal, hogy kb melyik jegyhez milyen jegyet párosítanak, stb, de egyáltalán nem érdekel párválasztásnál. Ez egy elég összetett dolog, nem lehet mindenkire ráhúzni egy ilyen általánosítást, persze talán van benne valami, de nem ez a titok nyitja. Ismerek állítólag horoszkópban tökéletesen passzoló, már elvált párokat is, szóval itt bebukott az elmélet.:P

Én amúgy halak vagyok. Te bika??

2013. máj. 10. 18:41
 18/25 A kérdező kommentje:
Bak!
2013. máj. 10. 18:48
 19/25 A kérdező kommentje:
Kos Aszcendenssel.
2013. máj. 10. 18:48
 20/25 anonim ***** válasza:

én a nyilas jeggyel büszkélkedem, uhhogy el is találom ámor nyilaival akit kell:D

az a vicc h illik is rám minden hülyeség, meg az én ideálcsajomra is illik az ő jegye.

és hiába vagyunk 1más ideáljai ő eléggé labilis lelkiállpotban van, és a jó esték után is azzal jött h fél tőlem (h összetörném a szívét, meg megbízhatatlan vagyok)

ennek ellenére ha megunom, és lesz*rom, mindig ő írkál v az adatlapomra v privibe :D

és nem csak úgy mint 1 barát

na ezt rakjátok össze

21F

2013. máj. 10. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!