Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire számít, hogy az, akivel össze akartok jönni, milyen csillagjegyben szülessen?
Figyelt kérdés
Vannak ismerőseim, akiknek számít, másoknak nem számít egyáltalán.
Megírhatjátok a sajátotokat is :D Ha megírjátok, én is :D
2013. máj. 10. 18:13
1/25 anonim válasza:
Én egyáltalán nem foglalkozok a csillagjegyekkel!
3/25 anonim válasza:
Én foglalkozom vele, de nem e szerint szelektálok. Mostani kedvesem Skorpió én meg Ikrek, elvileg nem illünk össze, még is rajongunk egymásért.
4/25 Egyirányú alagút válasza:
Nyilas, kínai szerint meg majom :) Ez asszem látszik is :)
És abszolúte nem érdekel. Horoszkópot elolvasom a wc-n, ha nincs más, és jókat nevetek rajta :)
A múltkor a pénzügyi siker annyira bejött... :D
5/25 anonim válasza:
csak én nem tulajdonítok értelmét ennek :?
azt se tudom mi a csillagjegyem...
az meg hogy akivel össze akarok jönni mi a csillagjegye.. hát az.. az a dolog ami a világon a legutoljára fog érdekelni.
6/25 anonim válasza:
Aki e szerint választ az egy idióta.
7/25 anonim válasza:
Semennyire.
Én amúgy skorpió vagyok. :)
8/25 HotChoc válasza:
Egyáltalán nem számít nekem, ha szeretek valakit akkor a legkevésbé sem érdekel hogy Nyilas-e vagy Rák, vagy hogy összeillünk-e a horoszkóp szerint... :)
9/25 anonim válasza:
kos vagyok. hozzám elvileg a kos, nyilas, oroszlán illik. gondolom mondanom se kell, hogy még egyik csillagjegy szülöttéhez se volt közöm! :D ilyen dolgokkal pl. tisztában vagyok, de nem eszerint választok párt.
10/25 A kérdező kommentje:
Köszi. :D Az életben nem találjátok az enyémet :D
2013. máj. 10. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!