Van itt olyan aki meg tudta "beszélni" a babájával hogy mikor szülessen?
Figyelt kérdés
Ok, tudom hogy hülyeség :) de biztos van olyan akinek sikerült. Az én picuromnak nagyon bent kéne még maradni a héten. Ezért mindig mondogatom neki. :)2013. ápr. 29. 20:33
1/7 anonim válasza:
Én is mondogattam állandóan,mivel a koraszülés gyanúja nagyon is fennállt nálunk,de ez nem segített...
Így 34.hetesen elfolyt a magzatvizem és koraszülött lett a kisfiam...
2/7 anonim válasza:
Ez aranyos :-)
De csak annyit fűznék hozzá, én megbeszéltem a kisfiammal anno, hogy bármikor születhet, amikor akar, csak nem 19-én, mert akkor a doktor bácsi nem tud jönni, mert valahol máshol rendel. Erre 19-én hajnalban arra ébredtem, hogy folyik a magzatvíz. :-)
3/7 anonim válasza:
Az enyém kicsit más, én a normál úton való szüléstől rettegtem...és könyörögtem a lányomnak, hogy ne fejjel lefelé forduljon... ez nem vált be, viszont beragadt a szülőcstornába, így császároztak. Tehát végeredmény szempontjából "sikerült" :o)
4/7 anonim válasza:
Mi párommal 11. nem szerettünk volna (régebbi okokból) és hajnalban mikor elindultak a fájások, csak összenéztünk és mosolyogva mondtam, 11. van :) (13-ra voltam kiírva)
5/7 A kérdező kommentje:
Jaaaj akkor remélem a mi lánykánk szófogadóbb lesz. :)
2013. ápr. 29. 22:28
6/7 anonim válasza:
Talán mondhatjuk, hogy sikerült. Megbeszéltük, hogy nem magzatvíz-elfolyás lesz. Munka közben ciki lett volna. Meg azt is, hogy gyors lesz. Gyors volt. Az, hogy mikor születik meg, nekem mindegy volt.
7/7 anonim válasza:
Beállítottam a telefonomon az emlékeztetőt 17-én, akkorra voltam kiírva. Előtte semmi (tényleg semmi) előjele nem volt a szülésnek, biztos voltam benne hogy túlhordom. De 17-én megindult a szülés :) Biztos az emlékeztető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!