Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami biztos tippje annak hogy fiú gyermekem szülessen?
Hallottam olyat, hogy ezt-azt ha zabálsz, akkor lehet befolyásolni, de soha nem hittem ebben.
Szerintem igyál sok ananászlét. Ezt csak úgy mondom, semmi alapja nincs. Csak jobb lesz a spermád íze. Ilyen szinten mondhatnám, hogy igyál sok sört, mert az kell a férfinak.
Erre nem hiszem hogy van megoldás, de am nekünk van sok kecskénk, és mivel a tejéért tartjuk őket, a nőstények értékesek (mert azok adnak tejet, hogy mindenkinek érthető legyen) és mindig kell az öregedő bakkecskét fiatalra cserélni, hogy a nőstény kecskék legyenek az idősebbek. így asszem nagyobb esély rá, hogy kis lány kecske szülessen...
remélem ez így nem sértő, hogy állatokkal magyaráztam el..de talán a kor is közre játszat..(kicsit)
Egyél nyers halat és a gatyádba rakj jeget!ez a fiúbaba titka
a lány baba titka:citrom és meleg levegő a lány puncijába
"ezeket a kinai hülyeségeket ugyan nézegettük"
Márpedig a kínaiak nagyon tudják a csíziót, mert ott az egykézés miatt komolyan veszik a dolgot. Már persze ha arra a kínai hülyeségre gondolsz, hogy ha lány jön, abortálják... születés előtt vagy után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!