Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok, van két gyermekem, másfél és kétésfél évesek. Férjnél vagyok. Tavaly augusztusban megismertem egy srácot, akivel smseztünk, emaileztünk. Hogyan rázzam le a srácot?
Keményen. Felejtsd el, hogy "nem a Te stílusod." Ezekkel másképp nem lehet, ne finomkodj, abból nem ért!!!
Mondd meg neki, hogy tudod, hol van és ha nem száll le Rólad, feljelented (van bizonyítékod: a zaklató emailjei) vagy meglátogatod, és nem egyedül. Netán fenyegesd azzal, hogy ráuszítod a férjedet - akit állíts be aggresszívebbnek, mint amilyen!
Talán a férjednek is tudnia kellene róla. Egyrészt a félreértések elkerülése végett másrészt pedig ő tudna hathatósan beavatkozni a srác arcába...
De a férjednek mondd el mindenképp. Ha az ő helyében lennék tudni szeretnék az ilyesmiről is
25/f
Óhh... ha a férjed nem hisz neked, akkor megette a fene...
Egyébként, mivel te mondod el neki, lehetne annyi esze, hogy itt most nem kell féltékenykedéssel jelenetet rendezni, hanem egy problémát kell megoldani.
Ha nagyon hitetlenkedik, akkor mutasd meg neki a kimenő leveleidet. Egyébként az hogy ő azt írja, hogy te mit írtál neki... hát... lol. Ha ért egy kicsit a levelezéshez a férjed akkor keresné majd az idézett szöveget. De az nem lesz meg, emrt nem írtál a srácnak ilyet.
Szóval ha a férjed féltékeny lesz, akkor ba$$zál le neki egy fülest, hogy koncentráljon a valós problémára!
Sok sikert!
25/f
Megengedsz egy személyes megjegyzést?
A férjed egy fa$zkalap.
Pont amikor nagy szükséged lenne rá akkor értetlenkedik.
25/f
Én úgy érzem, kedves Kérdező, hogy az igazi probléma nem a zaklató, hanem a férjeddel való kapcsolatod.
Szerintem sem megfelelően reagált - ha meg akarnád csalni, akkor ugyan miért kértél volna tőle segítséget? Ezt nem mondtad neki?
Szerintem - ha előre közölted a családi állapotodat - nem hibáztál, barátokat keresni jogod van, és igen, előfordulhat, hogy ezt valaki többnek veszi - de ez megtörténhetett volna a neten kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!