Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélyed arra, hogy a párod nem lesz függő?
Rengeteg kérdést látok, mindenki küzd valamivel. Szakítasz valakivel, mert nem bírod nézni, hogy iszik, erre összejössz valakivel aki elkezd drogozni.:(((
Mennyi az esélyed arra, hogy olyan párt találj, aki nem iszik (max néha alkalmakkor), nem drogozik, nem agresszív, illetve nem rabja semmi olyan dolognak, ami rá, vagy a családjára nézve káros. És emellett esetleg még hajlandó normális életet is élni (munka, család (egy nő és nem több), szeretet).
Mennyi az esély erre?
A körülmények... de nem rosszak a körülmények. Neki semmivel sem rosszabbak mint nekem, sőt...
Mindig van valami indok. Amíg nem dolgozott, addig unatkozott, most sok a munka, ha szabin van, akkor pihen és most megteheti.
Mindig ígéri, hogy abbahagyja, de soha.
Ha kívülről nézném magamat, rég azt tanácsoltam volna magamnak, hogy szakítsak. De mindig attól félek, hogy csak rosszabb lesz. Nem is tudom:(( De jó olvasni, hogy vannak olyanok, akik normálisan élnek, talán még van remény...
50/50. vagy igen vagy nem.
nekem még nem sikerült függő srácot találni, egyedül én vagyok koffeinista meg nikotifüggő.
jó helyen kell keresgélni, megfelelő körökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!