Mit tennel, ha a parod agressziv lenne veled?
Tegnap nagyon osszevesztunk, a vegere nekem valahogy nagyon elborult az agyam, belemartam a kezebe, aztan csinaltam meg valamit, de nem emlekszek... Mintha nem is lettem volna magamnal...
Na szoval ekkor megfogott nagyon erosen, az arcomat osszeszoritotta, stb. Nagyon durva volt.
Lattam rajta, hogy megbanta. Tenyleg.
De erre ma megint ez tortent... Megint nagyon kiakadtam, o megint ezt csinalta... Allitolag a viselkedesemmel valtom ki. Na de o is kivaltja belolem az ertetlensegevel...
Nem tudom mi volt velem, ezen a 2 eseten kivul kb 4 honapja tortent egy ilyen, azota nem... Rengeteg feszultseg es harag volt bennem es kijott.. Mit tegyek? Faj, hogy ugy bant velem.. Megbanta, erre ujra...
Te kezdted az agresszivitást. Ne csodálkozz, hogy visszaadta.
Viselkedj normálisan, akkor ő sem lesz agresszív veled.
"a vegere nekem valahogy nagyon elborult az agyam, belemartam a kezebe, aztan csinaltam meg valamit, de nem emlekszek.."
Javaslom neked az orvost, pszichológust, mert kontrollvesztésed van.
Elnézést, elküldtem hamarabb:)
Szóval segítséget igényeltek! Ne vedd sértésnek, de ez a megoldàs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!