Ki a legfontosabb az életedben? Anyukád, a párod, vagy a gyerekeid?
Nálunk is ugyanaz a felállás, mint az elsőnél. Mondhatni, a házasságunk egy mikroállam, ami belügy, az belügy is marad.
Ezen kívül van az "únió", a nagycsalád. Rendszeres a kapcsolattartás, segítjük egymást.
Ki nem bírnám, ha a férjem első körben mindent az anyjával beszélne meg, és csak utána jönnék én.
Annyira utálom az ilyen felfogású embereket! "első a gyerek!" hát tudod, hogy mikor járnék egy olyan emberrel, akinek a gyereke az első!
Szerintem NORMÁLIS embereknél nem lehet sorrendet tenni. EGYFORMÁN első helyen van (ha helyezést lehet-e mondani) az embernek a PÁRJA és a gyereke! Ugyanúgy egyformán fontos. Nincs olyan, hogy egyik letiporja a másikat, mert akkor az már nem egyensúly.
Kit szeretsz jobban?
APÁDAT vagy ANYÁDAT? Hát kábé ugyanaz...nincs olyan, hogy ezt jobban vagy azt.....mármint normális családnál.
Úgy első a gyerek, hogy első körben az ő érdekeit kell szem előtt tartani.
Példa: Ha egyszerre kell cipő mindenkinek, akkor először a gyerek kap, utána a férjem, én meg árkategóriát csökkentek, ha nem jövünk ki másként.
A férjem jár dolgozni, a gyereknek meg úgy nő a lába, mintha locsolnák. Nekik kell elsősorban jó minőségű cipő.
Nekem a gyerekem es a párom pont ugyanolyan fontos. A párom nem a gyerekem apja, de nincs köztük rivalizálás, van amiben az egyik élvez előnyt, van, amiben a masik. Kulfoldon élünk, anyóssal együtt, anyám Magyarországon. Anyóssal jó a kapcsolat, sot, kiváló, anyámmal sosem volt jó. Megbeszélni a dolgokat attól függően, hogy kit érint, kettesben, hármasban vagy négyesben szoktuk. Nyilván van olyan, amit a párom az anyjával beszél meg, de alapesetben en vagyok a bizalmasa. Anyós imádja a fiat es o is az anyját, de mindkettő tisztában van vele, hogy z másfajta kapcsolat, mint ami köztünk van es egyiknek se jutna eszébe, hogy a szulo fontosabb legyen, mint a társ.
Ha a parod ennyire függ az anyjatol, korai meg a gyermekvállalás es talán meg a komoly kapcsolat is.....
A Párom előnyt élvez, mert Ő a jövőm, vele kell majd szövetkeznem egy életen át.
Nem teszek különbséget a hétköznapokban, a családom régebbi tagjai is fontosak számomra, de ha azt kérnék, hogy feléjük döntsek a párom ellen, akkor nem tenném meg.
Gyermekünk még nincsen. De nem tudom elképzelni, hogy melyikük lenne a fontosabb, annyira más jellegű a kapcsolat. A leendő férjemmel egymás szövetségesei vagyunk a gyermekért. Szóval kettőnk legfontosabb dolga, ami egymás nélkül nem létezne. Majd kiforrja magát még ez a rész.
24N
1 vagyok.
3.astól kérdezném hogy van-e gyereked?
Aki a cipős példát irta megfogta a lényeget,igy értettem hogy a gyerek az első mindketőnk számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!