Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a legfontosabb az életedben...

Ki a legfontosabb az életedben? Anyukád, a párod, vagy a gyerekeid?

Figyelt kérdés
Anyósom azt mondta,hogy ő kell,hogy az első legyen a párom életében,és csak utána a gyerekeink és én.És tulajdonképpen ez így is van,mindent az anyjával beszél meg elsőnek,én csak utána tudom meg.Természetesen én is szeretem anyukámat,de a párommal beszélem meg az itthoni dolgainkat,hisz első sorban ránk tartozik.
2013. ápr. 29. 08:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
56%

Én is úgy gondolom, hogy normális családban az ember nem állít rangsort, hogy ki az első (és most nem olyan dolgokra gondolok, hogy kinek veszünk előbb cipőt, hanem, hogy melyik személy mennyire fontos emberileg).

Én mondjuk nagyon utálom a "megházasodtunk, gyerekünk van, külön család" vagyunk dolgot, mert egy családhoz igenis hozzátartoznak a nagyszülők, nagynénik, nagybácsik, unokatestvérek.

Szerintem azzal van a gáz, aki kijelenti, hogy neki kell az elsőnek lenni, jelen esetben anyósod... Nincs ilyen, hogy kinek KELL elsőnek lenni. Nekem sógornőm ilyen, hogy kikéri magénak, hogy tesómnak anyukámékkal is legyen kapcsolata, mert ők "külön család". Na ettől herótom van. Ilyet az mond szerintem, aki emberileg nincs olyan szinten, hogy a saját jó tulajdonságaival nyerje meg a másikat, és előírja neki, hogy mit KELL tennie, éreznie. Szánalmas szerintem, de hát ez csak az én véleményem, nem kell egyetérteni.

Anya, férj, gyerek... Mindegyik más minőségű kapcsolat, nem lehet összehasonlítani. Én nagyon anyás vagyok, mindent megbeszélek vele. De a férjemmel is. Nem tudnék fontossági sorrendet felállítani. A gyerekünk ugyebár megint egy más minőség, de én még csak most ismerkedek az anyasággal, szóval nem szeretnék rangsorolni semmiképp. Most nyilván ő tölti ki a napjaimat, de továbbra is érdekel a családom többi tagja.:-)

2013. ápr. 29. 10:17
 22/27 anonim ***** válasza:
25%
Szüleim,barátaim,párom.A szüleim mindig is az első helyen fognak állni!
2013. ápr. 29. 13:17
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek nincs, nem is úgy néz ki, hogy lesz egyhamar. A férjem és anyukám mindketten fontosak, csak másképp. A döntéseket viszont inkább először egymással beszéljük meg a párommal, mivel együtt élünk, közös a jövőnk, egymásra tartozik a legjobban.
2013. ápr. 29. 13:56
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
a párom. De természetesen ha azt kérdezed, hogy egy égő lakásból kit mentenék, nem tudnék válaszolni.
2013. ápr. 29. 15:19
 25/27 anonim ***** válasza:
74%
nekem a lányom van az első helyen mellett a párom .. próbálom az egészséges egyennsulyt fenntartani de..a gyerekemért élek és a párom is..ő is én is érte dolgozunk élünk... utánna szüleim és tesóim..
2013. ápr. 29. 17:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát, megértelek, nagyjából nálunk is ez volt helyzet. Igaz a férjem nem beszél meg mindent az anyjával, de szinte minden nap, amikor hazajött munkából az anyukájához ment először utána jött haza. Egy ideig tűrtem, aztán szépen elmondtam neki, hogy miért nehéz ez nekem. És használt. Persze most is fontos az anyukája, de sokkal jobban figyel ránk. Sőt most azon vagyunk, hogy messzebb költözzünk, eddig 2 perc távolságra lakunk az anyósomtól.
2013. máj. 1. 01:20
 27/27 anonim válasza:
33%
Annyira furcsa, mikor azt hallom vkitol, hogy a ferj es a gyerek a legfontosabb...Szerintem a szülök , a ferj es a gyerek egyarant fontos. Ok mind a legfontosabbak!Sőt , a kiskutyamat is ide sorolnam😊😊😊Sosem alltam volna szoba olyan ferfival, aki peldaul a szuleimmel nem tisztelettudo.A szuleim a mindeneim, ok orokke, mig csak elnek, a biztonsagot nyujto hatorszag szamomra.A szerelmem ugyanugy a mindenem, de mig vele kapcsolatban barmit hozhat az elet, addig a szuleim mindig mellettem fognak allni,amig csak elnek!De ok mind egyforman a mindeneim! Nagyon gaz volna rangsorolni!!!
2017. jan. 17. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!