Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok! Mi volt a legdurv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok! Mi volt a legdurvább dolog, amit részegen tettetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Igazából az érdekelne, hogy milyen cikis dolgokat műveltetek részegen, és mennyire bántátok meg, vagy hogy pl másnap józanon, hogyan álltatok az egészhez.

Előre is köszi a válaszokat, és léygszi csak az írjon, aki a kérdésre válaszol :)

2013. máj. 8. 20:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
Teleokádtam itthon a WC-t. Eddig ez a legdurvább.
2013. máj. 8. 20:52
 22/27 moosenstein ***** válasza:
88%
En egyszer egy csovest vizeltem le egy tombhaz lepcsoje alatt. Veletlen volt, nem vettem eszre, hogy tok reszegen ott alszik csak mikor felmordult, nagy hugyos pofaval :D
2013. máj. 8. 21:05
 23/27 anonim ***** válasza:
59%

lefektettem a haverom anyját

megbeszéltük a haverommal h náluk találkozunk, majd onnan megyünk a diszkóba

a haverom már elment mire odaértem, de az anyja otthon volt...

elkezdtünk beszélgetni, majd mondta h tegezzem, utána elkezdtünk piálni, majd azt mondta h bemegy a fürdőbe és egy pillanat ,jön, és erre kijött fehérneműben...a többi már ment magától

2013. máj. 8. 21:13
 24/27 anonim ***** válasza:
87%
Volt egy csaj, akibe nem kicsit beleszerettem, egyik este részegen mentünk haza haverokkal és megdugtam egy tárgyat, mintha az a csaj lenne, akibe beleszerettem.Namost ez oké is lenne, ha nem videózták volna le haverjaim és nem látta volna a csaj.De sajnos igen.
2013. máj. 8. 21:30
 25/27 anonim ***** válasza:
69%
Én egyszer részegen egy udvarban szétvertem egy széket egy Zsigulin.
2013. máj. 8. 21:46
 26/27 anonim ***** válasza:
87%

elloptuk a kocsma teraszáról a székeket

azóta ki vannak láncolva :D

2013. máj. 8. 22:21
 27/27 anonim ***** válasza:
42%

Kidekoráltam a faluházat kívül-belül... :Đ

Vodka-narancsot ittunk, úgyhogy olyan sárgásra :Đ

2013. máj. 8. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!